INRUIL EIGEN WONING MOGELIJK!

Verkocht Budel Van Egmondlaan 11
INRUIL EIGEN WONING MOGELIJK!

RUSTIG, AAN PLANTSOEN GELEGEN, PATIO-BUNGALOW MET EEN BERGING EN EEN PRIVACY BIEDENDE ACHTERTUIN MET ACHTEROM!

Bouwjaar: 1972. Perceel: 279 m². Inhoud: ca. 300 m³. Woonopp.: ca. 95 m²

Begane grond:
Via de aangelegde voortuin naar de kunststof voordeur. Toegang tot de entree met een PVC vloer en een uitgebreide meterkast.

Via entree naar een gang met de volgende vertrekken:
Volledig licht betegeld toilet met een wandcloset, een fonteintje en een mechanische ventilatie.
Volledig licht betegelde badkamer met een kunststof panelen plafond met inbouwspots en mechanische ventilatie. Met een inloopdouche met thermostaatkraan, een kunststof ligbad en een badkamermeubel met wastafel en spiegelkast.
Een muurkast/bergkast met de Intergas HR combiketel (09-2014).

Slaapkamer 1 en 2, met een laminaatvloer, behangen wanden en een kunststof schroten plafond. Daglicht via een kunststof kozijn (draai-/kiep) met HR++ beglazing en zicht op de tuin.
Slaapkamer 3, de grootste, met een laminaatvloer, ... behangen wanden en een zachtboard plafond. Daglicht via een kunststof kozijn (draai-/kiep) met HR++ beglazing en zicht op de tuin.

Vanuit de entree met een deur naar de L-vormige woonkamer met een PVC vloer, behangen wanden en een gipsplaten plafond. Veel daglicht via kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Mooi zicht op de straat en het plantsoen.
Via de eethoek, met zicht op de achtertuin (patio) naar de keuken, met een PVC vloer, gedeeltelijk betegelde wanden en een gipsplaten plafond. Met een moderne keukeninrichting (2014) met een kunststof aanrechtblad , een RVS spoelbak met restbakje, een vaatwasser, een keramische kookplaat, een afzuigkap, een RVS combimagnetron en een koelkast. Verder veel kasten en laden.

Via een kunststof terrasdeur naar een terrasoverkapping. Via deze overkapping (droog) naar een volledig licht betegelde berging/wasruimte, voorzien van een keukenblok en de aansluiting voor de wasapparatuur. Via een doorgang naar de berging met o.a. een kunststof pui met deur naar de bestrate oprit.

Buiten:
De achtertuin is voorzien van een royaal terras met kleine overkapping, een vijverpartij met een pergola en een houten tuinberging. De achtertuin biedt volledige privacy en is gesitueerd op het zuidwesten. Met een afsluitbare poort naar de de Aldenborghlaan (aan achterzijde). Het winkelcentrum is op slechts 1 kilometer afstand gelegen.

Bijzonderheden:
- Rustig gelegen bungalow met 3 slaapkamers, toilet en badkamer
- Onderhoudsarm, kunststof kozijnen/deuren met HR++ beglazing
- Kruipruimte en spouwmuren zijn nageïsoleerd. Dakbedekking ca. 10 jaar
- Entree/gang, woonkamer, keuken en 1 slaapkamer met een PVC vloer
- Moderne keukeninrichting (2014) met alle apparatuur en vrije achtertuin
- Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging.
Lees meer Verberg