Eengezinswoning verkocht in Budel-Schoot

Verkocht Budel-Schoot Klein-Schoot 18
GELEGEN IN HET BUITENGEBIED, VRIJSTAANDE WONING MET GROTE LOODS, VRIJSTAANDE GARAGE, TUIN EN RUIM WEILAND. BEROEP AAN HUIS MOGELIJK!

Bouwjaar: 1960, gemoderniseerd. Inh. ca. 470 m³. Perceel: 4.704 m². Woonopp.: ca. 137 m².

Begane grond:
Ruime entree met lichte tegelvloer. Moderne meterkast (8 groepen + 2x aardlekschakelaar + krachtstroom). Onder de trapopgang bevindt zich een verdiepte kelder (afm. ca. 2,00 m. x 4,00 m. x 1,60 m (h)). Vanuit de entree rechtstreeks toegang tot de eetkeuken en de slaapkamer op de begane grond.

Eetkeuken met lichte tegelvloer met vloerverwarming en een diepe muurkast. Keukeninrichting met een granieten aanrechtblad, een RVS spoelbak, een inductie kookplaat, een afzuigkap, een compacte vaatwasser en een koelkast. Via een hardhouten raamkozijn (draai-/kiep) met dubbele beglazing zicht op het terras. Vanuit de keuken met een deur naar de woonkamer. Woonkamer met lichte tegelvloer met vloerverwarming. Met een sfeervolle 'Barbas' speksteen gaskachel en aan de achterzijde een hardhouten schuifpui ... en een elektrisch te bedienen rolluik. Mooi zicht op het terras en de tuin. Aan de voorzijde hardhouten raamkozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.

Vanuit de keuken met een deur naar een ruim, betegeld portaal met toegang tot het toilet, de bijkeuken en het terras.
Volledig licht betegeld toilet met een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie. Bijkeuken met lichte tegelvloer en de aansluiting van de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken is ook de badkamer op de begane grond bereikbaar.

Slaapkamer, op begane grond, is bereikbaar vanuit de entree. Met lichte tegelvloer en een hardhouten raamkozijn (draai-/kiep) met dubbele beglazing en een rolluik. Vanuit de slaapkamer rechtstreeks naar de badkamer.
Volledig betegelde badkamer met vloerverwarming. Met een badmeubel met wastafel en spiegel, een douchecabine met thermostaatkraan, een wandcloset en een ligbad. Natuurlijke ventilatie middels een hardhouten raamkozijn (draai-/kiep) met dubbele beglazing en een rolluik. Ook bereikbaar vanuit de bijkeuken.

1e Verdieping:
Vanuit de entree met een eiken trap naar de overloop (betonnen verdiepingsvloer), met een vinylvloer. Twee slaapkamers met vinylvloer en stucwerk wanden. Beide kamers zijn voorzien van hardhouten raamkozijnen (draai-/kiep) met dubbele beglazing en rolluiken. Hobbyruimte c.q. mogelijk extra slaapkamer (houten verdiepingsvloer) met een Velux dakraam. Hier bevindt zich de Nefit Ecomline HR combiketel (1999). Separaat, volledig betegeld toilet met een wandcloset en een wastafel.

Buiten:
Vanuit de royaal bestrate oprit via een sectionaaldeur toegang tot de carport met aangrenzend een vrijstaande garage (± 2000). Met betonvloer, spouwmuren en een zadeldak (geïsoleerd) met pannen gedekt. Met een geïsoleerde sectionaaldeur. Links van de woning ligt een 2e oprit naar de ruime vrijstaande loods (1995 / afm. ca. 12,00 m. x 7,00 m.). Met betonvloer, spouwmuren en een zadeldak. Met een hoge sectionaaldeur, een zolderverdieping (3/4 deel), water, krachtstroom en een grondwaterput. Achter de woning ligt een nog aan te leggen tuin. Aangrenzend ligt een volledig omheind weiland met de mogelijkheid voor het houden van kleinvee of een paard.

Bijzonderheden:
- Alle voorzieningen, wonen/slapen/wassen, zijn op de begane grond aanwezig
- Beroep aan huis mogelijk. Ideale ruime loods voor bijvoorbeeld een ZZP'er
- Renovatie o.a. geïsoleerd dak en pannen; hardhouten kozijnen met dubbel glas / rolluiken; tegelvloer met vloerverwarming; stucwerk wanden en -plafonds!
- Ruime loods, vrijstaande garage, tuin en aangrenzend weiland
- Zeer mooie combinatie voor mensen die 'buiten' willen wonen!
Lees meer Verberg