Bedrijfsruimte verhuurd in Budel

Verhuurd Budel Randweg-Zuid 25
MULTIFUNCTIONELE, MODERNE BEDRIJFSRUIMTE MET O.A. DIVERSE KANTOORRUIMTEN. GELEGEN OP HET BEDRIJVENTERREIN 'AIRPARK', NABIJ UITVALSWEGEN NAAR A2 EINDHOVEN - MAASTRICHT.

LET OP!
Het is ook bespreekbaar om enkel de bedrijfshal en/of een deel van de kantoorruimten te huren. Uw wensen vernemen wij graag.

Dit in 2011 gerealiseerde object is optimaal geïsoleerd, met o.a. vloerverwarming op begane grondvloer, aluminium kozijnen met HR++ beglazing. Bedrijfsruimte en diverse kantoorruimten op begane grond en verdieping.

Ruwweg kunnen we dit moderne bedrijfsobject indelen in 4 gedeelten. Het rechter deel (C en D) is verhuurd en het linker deel (A en B) is nu beschikbaar. Totaal ca. 520 m2.

Indeling:
A. Aan de linkerzijde ligt een hoge bedrijfshal met aan zowel de voor- als achterzijde een hoge sectionaaldeur. Totale oppervlakte ca. 260 m2, met een apart toilet en een kleine zolderverdieping/magazijnruimte (entresol). De hal heeft een gevlinderde betonvloer (vloerverwarming) geïsoleerde wanden en dak. Via de bestrate oprit aan ... de linkerzijde is het bestrate terrein aan de achterzijde bereikbaar, met terrassen met een fraai 'groen' uitzicht.
B. Via de galerij aan de voorzijde toegang tot een grote kantoorruimte van ca. 51 m2. Een toiletruimte en pantry (met vaatwasser). Aan de achterzijde bevinden zich nog een 2-tal; kantoorruimten, totaal ca. 50 m2, met o.a. openslaande deuren en een 'groen' uitzicht.
Via een betonnen trap naar de verdieping (betonnen verdiepingsvloer) met een 3-tal kantoorruimten en een toiletruimte, totaal ca. 125 m2. In de grote ruimte aan de achterzijde bevindt zich een keukeninrichting met alle apparatuur. Met een weids uitzicht.

In goed onderling overleg zijn eigenlijk meerdere opties voor de eigenaar bespreekbaar. Laat het ons weten en wij kijken met u naar de beste oplossing.

VOORZIENINGEN BEDRIJFSRUIMTE:
- Sanitaire voorzieningen ( keukeninrichting / toiletgroepen)
- Parkeervoorziening op het buitenterrein, aan de voorzijde
- Parkeren en terras aan de achterzijde van het pand
- Lage energiekosten, door optimale isolatie (maandelijks te betalen voorschot)
- Energielabel A

HUURVOORWAARDEN:
- Huurprijs en huurtermijn in overleg bespreekbaar, afhankelijk van oppervlakte en condities
- Energiekosten via voorschotten (verrekend via tussenmeter volgens feitelijk verbruik)
- Huurcontract model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken); Indexering jaarlijks, o.b.v. CPI; Zekerheidstelling is een bankgarantie van 3 maanden
- Alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW. Alle prestaties van huurder vinden voor meer dan 90% in de BTW-belaste sfeer plaats.
- Bestemming: (bij voorkeur) bedrijven vallend onder categorie 2

INDIEN U MEER INFORMATIE WENST MET BETREKKING TOT DE MOGELIJKHEDEN DIE DIT BEDRIJFSPAND BIEDT, KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA 0495-525131 OF INFO@VANDERSTRAATENMAKELAARDIJ.NL
Lees meer Verberg