Bedrijfsruimte te huur in Budel

Huurprijs: € 30.000 /jaar Budel Randweg-Zuid 25 *
MULTIFUNCTIONELE, MODERNE BEDRIJFSRUIMTE MET O.A. KANTOORRUIMTEN. GELEGEN OP HET BEDRIJVENTERREIN 'AIRPARK', NABIJ UITVALSWEGEN NAAR A2 EINDHOVEN - MAASTRICHT.

Dit in 2011 gerealiseerde object is optimaal geïsoleerd, met o.a. vloerverwarming op begane grondvloer (ook bedrijfshal), aluminium kozijnen met HR++ beglazing. Kantoorruimten op begane grond en verdieping.

Indeling:
Bedrijfshal:
Aan de linkerzijde ligt een hoge bedrijfshal met aan zowel de voor- als achterzijde een hoge sectionaaldeur. Oppervlakte ca. 250 m2, met een apart toilet en een kleine zolderverdieping/magazijnruimte (entresol). De hal heeft een gevlinderde betonvloer (vloerverwarming) geïsoleerde wanden en dak. Via de bestrate oprit aan de linkerzijde is het bestrate terrein aan de achterzijde bereikbaar.

Kantoren:
Via de galerij aan de voorzijde toegang tot een grote kantoorruimte van ca. 51 m2. Met o.a. een toiletruimte en pantry (incl. vaatwasser). Deze ruimte kan ook eenvoudig worden opgedeeld in twee separate kantoren.
Via een betonnen trap naar ... de verdieping (betonnen verdiepingsvloer) met een 2-tal kantoorruimten en een toiletruimte, ca. 45 m2.

In goed onderling overleg zijn meerdere opties voor de eigenaar bespreekbaar. Laat het ons weten en wij kijken met u naar de beste oplossing.

VOORZIENINGEN BEDRIJFSRUIMTE:
- Sanitaire voorzieningen (pantry / toiletgroepen (gezamenlijk gebruik)
- Parkeervoorziening op het buitenterrein, aan de voorzijde
- Lage energiekosten, door optimale isolatie (maandelijks voorschot)
- Energielabel A

HUURVOORWAARDEN:
- Huurtermijn in overleg bespreekbaar
- Huurbetaling per 3 maanden vooruit
- Energiekosten via voorschotten (verrekend via tussenmeter volgens feitelijk verbruik)
- Huurcontract model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken); Indexering jaarlijks, o.b.v. CPI; Zekerheidstelling is een bankgarantie van 3 maanden
- Alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW.
Alle prestaties van huurder vinden voor meer dan 90% in de BTW-belaste sfeer plaats.
- Bestemming: bedrijven vallend onder categorie 2

INDIEN U MEER INFORMATIE WENST MET BETREKKING TOT DE MOGELIJKHEDEN DIE DIT BEDRIJFSPAND BIEDT, KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA 0495-525131 OF INFO@VANDERSTRAATENMAKELAARDIJ.NL
Lees meer Verberg