Eengezinswoning verkocht in Soerendonk

Verkocht Soerendonk Heuvel 19
GELEGEN AAN EEN RUSTIGE WOONSTRAAT, NABIJ EEN PRACHTIG NATUURGEBIED, TE MODERNISEREN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE, CARPORT EN VRIJE ACHTERTUIN.

Bouwjaar: 1977. Perceel: 600 m². Inhoud: ca. 510 m³. Woonopp.: ca. 154 m².

Begane grond:
VIa de diepe oprit naar de royale entreehal, met een tegelvloer en een garderobenis. Gedeeltelijk betegeld toilet met een duoblok en een fonteintje. Uitgebreide meterkast.
Vanuit de hal via een deur toegang tot de eetkeuken en de woonkamer. De daglichtrijke woonkamer, in een L-vorm, is voorzien van een tegelvloer, granol wanden en een sierbalken plafond. Verder een centraal gelegen, gezellige Barbas houtkachel.
De ruime eetkeuken met tegelvoer en behangen wanden is voorzien van een eenvoudige keukeninrichting, met een kunststof blad met een dubbele spoelbak, een inductiekookplaat, afzuigkap, elektrische oven en een koelkast.
Vanuit de keuken een mooi zicht op de oprit. Via de eetkeuken toegang tot de bijkeuken, met een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde wanden en een stucwerk plafond. Hier ... bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur, een uitstortgootsteen en een vaste kastenwand.

1e Verdieping:
Bereikbaar vanuit de hal. Met een open hardhouten trap naar de overloop, met een tegelvloer. Een volledig betegelde badkamer met een kunststof schroten plafond. Met een stalen ligbad, een wastafel en een 2e toilet. Aangrenzend een bergkamertje, welke eenvoudig valt toe te voegen om de badkamer te vergroten. Slaapkamer I, grootste kamer, gelegen aan de achterzijde, met een vinylvloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. Toegang tot het balkon via een hardhouten deur met enkele beglazing. Verder met een tweetal muurkasten. Slaapkamer II, gelegen aan de achterzijde, met een laminaatvloer, behangen wanden en een stucwerk plafond. Met een tweetal hardhouten kozijnen met enkele beglazing en rolluik. Toegang tot het balkon en een ruime inloopkast/kleedruimte. Slaapkamer III, gelegen aan de voorzijde, met grenen vloerdelen, behangen wanden en stucwerk plafond. Daglicht middels een hardhouten kozijn met enkele beglazing en een rolluik.

2e Verdieping:
Vanaf de overloop met een open hardhouten trap naar de 2e verdieping. Met een betonnen verdiepingsvloer met vinyl bekleed, schoonmetselwerk wanden en een met schroten afgetimmerd dak. Hier bevindt zich de Benraad CV ketel en de boiler (100 liter). Bergruimte in de schuinten. Daglicht en ventilatie via een dakraampje. Via een deur naar ruime 4e slaapkamer. Met een vinylvloer, stucwerk wanden en een met schroten afgetimmerd dak. Bergruimte in de schuinten. Daglicht middels een Velux dakraam met dubbele beglazing en een gevelkozijn met enkele beglazing.

Buiten:
Via een diepe bestrate oprit naar de carport, afmeting ca. 6,00 m. x 3,00 m. O.a. voorzien van een lichtkoepel. Vanuit de carport via een hardhouten kantelpoort toegang tot de ruime garage. afmeting ca. 8,00 m. x 3.00 m. Met een betonvloer, spouwmuren en een plat dak met trespa boeiboorden. Voorzien van elektra en daglicht via een tweetal hardhouten gevelkozijnen met enkele beglazing.
Vanaf de oprit/carport via een hardhouten dubbele poort toegang tot het terras en de vrije achtertuin. Het terras is volledig overdekt met een aluminium overkapping, ca. 9 m. x 5 m., met polycarbonaat dakplaten voorzien van led inbouwspots. De diepe achtertuin is volledig omheind en biedt volledige privacy. De tuin is o.a. voorzien van gazon, aangeplante borders en diverse bomen (o.a. 2 notenbomen). Verder een prieel met een royaal terras.

Bijzonderheden:
- Gelegen op enkele autominuten van A2 Weert-Eindhoven en NS station Maarheeze
- Op loopafstand gelegen van 'Kasteeltje Cranendonck' en een prachtig bosgebied
- Drie ruime slaapkamers op de 1e verdieping en 4e op 2e verdieping
- Vanuit riante terrasoverkapping zicht op de vrije en diepe achtertuin
- Koper dient rekening te houden met moderniseringskosten!
Lees meer Verberg