Taxaties

Of u nu een taxatierapport nodig heeft voor een aan- of verkoopbeslissing, een hypotheekaanvraag of voor de vaststelling van de successierechten, uw registertaxateur Hans van der Straaten heeft de kennis in huis om dat voor u professioneel en snel af te wikkelen.

Wenst u een een gevalideerd (NWWI) rapport t.b.v. een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! 

Als lid van VastgoedPro zijn wij ingeschreven bij Vastgoedcert (Hét Kwaliteitsregister van Makelaars en Taxateurs) in de kamer Wonen. 

Hiermee garanderen wij u een onafhankelijke en uitgebreide taxatie.

Huis (ver)kopen

Uw huis verkopen: geen doe-het zelf-kwestie.

Het lijkt zo makkelijk. U plaatst een advertentie of een bord "Te Koop" in de tuin en u gaat zitten wachten tot zich iemand meldt die de prijs betalen wil die u in uw hoofd hebt.

Dat het verkopen van een huis geen doe-het-zelf kwestie is, blijkt uit het werk dat wij als VastgoedPro makelaar voor u verzetten.

Wij nemen eerst uw ideeën en plannen met u door. We bespreken de marktsituatie van het moment en de verwachtingen voor de nabije toekomst. Daarna bekijken wij samen uitgebreid uw huis. Dit om de verkoopwaarde te kunnen vaststellen, om vragen voor te zijn, en eventuele extra verkoopargumenten te ontdekken. Samen komen we met u tot een vraagprijs die de grootste kans op succes geeft.

Dan is het zover: uw huis gaat in de verkoop. Wij leiden de potentiële kopers op een plezierige, maar deskundige wijze rond. Biedingen nemen we met u door. Dat wij voor u onderhandelen, heeft een duidelijk voordeel. Wij hakken namelijk dagelijks met dat bijltje.

Zijn de onderhandelingen afgerond, dan verzorgen we de koopovereenkomst. Voor het daadwerkelijk passeren bij de notaris verzorgen wij ook een eindinspectie. Is alles geregeld, dan gaan we samen met u naar de notaris.

U ziet: er zijn eenvoudiger doe-het-zelf karweitjes.

Natuurlijk doet uw VastgoedPro makelaar dit allemaal niet voor niets. De prijs van zijn diensten heet courtage. Wilt u meer informatie hierover kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Indien u overweegt om uw huis, appartement of bouwkavel in de regio Cranendonck te verkopen of te verhuren, neemt u dan nu contact met ons op.

Wij maken dan geheel vrijblijvend een afspraak met u.