Appartement verhuurd in Budel

Verhuurd Budel De Boonte 10
GELEGEN OP EEN CENTRALE LOCATIE IN 'RESIDENTIE DE BOONTE', EEN RIANT APPARTEMENT OP DE 1E ETAGE MET 2 SLAAPKAMERS EN GARAGE MET BERGING OP BEGANE GROND.

- Huur voor bepaalde tijd, maximaal 24 maanden
- Servicekosten bedragen € 50,= per maand.

Het appartementencomplex omvat een 18-tal woonappartementen en is voorzien van een liftinstallatie en een trappenhal.

Begane grond:
Toegang tot het complex via een gezamenlijke entree met tochtportaal. Hier bevinden zich de brievenbussen en een bellentableau met video-intercom. Bij dit appartement hoort een riante garage en een royale berging voorzien van elektra. Toegankelijk aan de zijde van de kerk.

1e Etage:
Via de lift of trappenhal naar een ruim voorportaal met de meterkast.
VIa de voordeur toegang tot de royale hal met tegelvloer en een garderobenis. Ruime inpandige berging met een linoleum vloer. Separate cv-ruimte met de Remeha Avanta HR combiketel (2018) en de unit t.b.v. de mechanische ventilatie.

Volledig betegeld toilet met een duoblok, fonteintje en ... mechanische ventilatie.

Verrassend ruime woonkamer (ca. 50 m²) met vloerbedekking. Met een fraai 'groen' uitzicht op de pastorie en de kerk.

Via een deur naar de keuken met een tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden. Met een kunststof keukeninrichting voorzien van een RVS spoelbak, koel-/vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en diverse onder- en bovenkasten. Mechanische ventilatie aanwezig. Via een hardhouten deur naar het volledig betegelde en overdekte balkon c.q. terras met een mooi uitzicht.

Een ruime, gemoderniseerde, volledig betegelde badkamer met elektrische vloerverwarming, voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en een zitje, wandcloset en een wastafel met spiegel. Hier bevindt zich ook de aansluiting van de wasapparatuur.

Twee slaapkamers met een linoleum vloer, stucwerk wanden en spuitwerk plafonds. Grootte, respectievelijk 3,39 m x 2,98 m en 3,39 m. x 5,96 m. De grote slaapkamer is voorzien van een inloopkleedruimte met een linoleum vloer.

Inpandige garage is bereikbaar vanaf de kerkzijde, meest rechtse garagedeur. Deze biedt plaats aan twee personenauto's. Afsluitbare berging ligt direct aan deze garage / stalling.

Bijzonderheden:
- Huur voor bepaalde tijd, maximaal 24 maanden
- Gezellig wonen met alle winkelvoorzieningen op loopafstand
- Via de video-intercom is de voordeur op begane grond te openen
- Servicekosten huurder bedragen € 50,= per maand
- Waarborgsom / opzegtermijn bedraagt twee maandhuren
- Huisdieren niet toegestaan
- Indien u interesse heeft, kunt u bij ons een inschrijfformulier opvragen!
Lees meer Verberg