Bedrijfsruimte verhuurd in Budel

Verhuurd Budel Instraat 11
GELEGEN OP INDUSTRIETERREIN 'MEEMORTEL', BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOOR-/ MAGAZIJNRUIMTE. NABIJ UITVALSWEGEN NAAR A2 EINDHOVEN - MAASTRICHT.

INDELING:

KANTOOR:
Vanuit de entree naar een tweetal kantoorruimten (resp. ca. 25 en 20 m²). Separate toiletruimte en een kleine keuken met pantry.

BEDRIJFSRUIMTE:
Begane grond:
Bereikbaar vanuit de entree en via een overheaddeur (hoogte 4 meter) aan de voorzijde van het pand. Totale oppervlakte ca. 600 m².
Afmeting hal totaal ca. 18 meter breed en 37 meter diep.

Eerste verdieping:
Via een stalen trap vanuit de bedrijfshal naar een balustrade met o.a. een magazijnruimte en kantine/kantoorruimte. Gelegen boven de kantoren, totaal ca. 60 m²

VOORZIENINGEN BEDRIJFSRUIMTE:
- Gevlinderde, vloeistofdichte betonvloer
- Geïsoleerde wanden
- Geïsoleerd dak
- Overheaddeur (ca. 4,00 m. x 4,00 m.)
- TL-lichtarmaturen
- Sanitair aaNwezig

HUURVOORWAARDEN:
- Huurprijs bedraagt € 24.000,-- per jaar, exclusief BTW
- Aanvaarding per 1 oktober 2020
- Huurtermijn: in overleg

- ... Indexering jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex. (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
- Zekerheidstelling is een bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting
- Huurcontract model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken)
- Alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW. Voorts is er in deze informatie van uitgegaan dat de prestaties van huurder voor meer dan 90% in de BTW-belaste sfeer plaatsvinden.

INDIEN U MEER INFORMATIE WENST MET BETREKKING TOT DIT BEDRIJFSOBJECT KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA 0495-525131 OF INFO@VANDERSTRAATENMAKELAARDIJ.NL
Lees meer Verberg