Bovenwoning verhuurd in Budel

Verhuurd Budel Kerkstraat 1 B
DOELGROEP 60+

GELEGEN IN HARTJE CENTRUM, IN COMPLEX 'DORP ZICHT', EEN WOONAPPARTEMENT MET BERGZOLDER OP DE 2E VERDIEPING MET 2 SLAAPKAMERS EN EEN GARAGE.

Het kleinschalige appartementencomplex omvat een 6-tal woonappartementen met aan de achterzijde garageboxen.

Begane grond:
Centrale entree met o.a. een bellentableau met intercom en brievenbussen. VIa een trappenhal en een liftinstallatie naar de 2e verdieping.

Indeling:
Ruime entree met een linoleumvloer, een intercom en een uitgebreide meterkast.
Royale woonkamer met een linoleumvloer en openslaande balkondeuren. Met een open keuken met een linoleumvloer en een lichte keukeninrichting voorzien van een RVS spoelbak, een RVS gaskookplaat, een schouw afzuigkap en een koelkast.

In de entree ligt een volledig betegeld toilet met een fonteintje, een aparte berg-/CV-kast met de Remeha Avanta HR combiketel en de unit van de mechanische ventilatie.

Twee slaapkamers met een linoleumvloer. De beide slaapkamers hebben toegang tot het balkon aan de achterzijde. Vanuit een ... slaapkamer via een vlizotrap naar de grote zolderberging.
Volledig betegelde badkamer voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, een 2e toilet en een wastafel. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasapparatuur.

Buiten:
Bereikbaar via de oprit aan de rechterzijde van het appartementencomplex, welke is afgesloten middels een op afstand te bedienen elektrische poort. De bijbehorende garagebox ligt prettig (2e van rechts) en is bereikbaar via een stalen kantelpoort.

Bijzonderheden:
- De doelgroep voor dit woonappartement is 60+
- Gezellig wonen in het centrum met alle winkelvoorzieningen op loopafstand
- Via de intercom is de voordeur op begane grond te openen
- Twee slaapkamers en ruime badkamer, extra zolderberging
- Energielabel is C
- Waarborgsom bedraagt twee maandhuren
- Opzegtermijn bedraagt twee kalendermaanden
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Indien u interesse heeft in deze woning kunt u bij ons een inschrijfformulier opvragen!
Lees meer Verberg