Eengezinswoning verhuurd in BUDEL

Verhuurd BUDEL Gastelseweg 26
AAN EEN RUSTIGE WOONSTRAAT GELEGEN, RUIM HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW, 3 SLAAPKAMERS, TUIN EN GARAGE.

Bouwjaar: ca. 1965, later verbeterd. Perceel: 290 m². Inhoud: ca. 320 m³.

Begane grond:
Een ruime hal met lichte tegelvloer, schroten wanden en een stucwerk plafond. Voorzien van een meterkast en een radiator. Met een kelderkast, gelegen onder de trapopgang.

Ruime woonkamer, in L-vorm. Met laminaatvloer, stucwerk wanden en een balken plafond. Voorzien van twee elektrische rolluiken.

Bijkeuken met lichte tegelvloer, gedeeltelijk betegelde wanden en een licht schroten plafond. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine, de afvoer voor de droger, een geiser en een grote muurkast. Verder een radiator. Via een deur, met een rolluik, naar het terras.

Eetkeuken met tegelvloer, gedeeltelijk betegelde wanden en een schroten plafond met inbouwspots. Een licht keukenmeubel v.v. een koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven en een spoelbak. Met een radiator. Via een raamkozijn, voorzien van een rolluik, een fraai ... zicht op de achtertuin.

Toilet met lichte tegelvloer, gedeeltelijk betegelde wanden en een licht schroten plafond. Voorzien van een radiator en een raampje met een rolluik.

Garage in spouw gebouwd, met betonvloer en een sectionaal deur.
In de zijgevel toegankelijk via een kunststof deur. Natuurlijk daglicht middels twee raamkozijnen. Afmeting ca. 7,50 m. x 3,50 m.

Ruime tuin, volledig omheind en met veel privacy. Bereikbaar via de royale oprit, middels een dubbele poort. Voorzien van een terras en gazon.

Vanuit de entree met een, met vloerbedekking beklede, trap naar de 1e verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met vloerbedekking, stucwerk wanden en een kunststof schroten plafond. Daglicht via een kozijn met een rolluik.

Slaapkamers I en II, gelegen aan de achterzijde, met linoleumvloer, behangen wanden en een zachtboard plafond. Met een radiator. De ramen zijn voorzien van dauerlufting en een rolluik.

Slaapkamer III voorzien van linoleumvloer, behangen wanden en een zachtboard plafond. Met een radiator. Het raamkozijn is voorzien van enkele beglazing met een rolluik.

Doucheruimte met gedeeltelijk betegelde wanden. Voorzien van een douche en een vaste wastafel. Verder met een radiator en een kozijn met een rolluik.

Bijzonderheden:
- Gelegen op loopafstand van het winkelcentrum.
- Woning voorzien van enkele beglazing met rolluiken
- Huurprijs is exclusief gas, water en elektra
- Energielabel van deze woning is F
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Waarborgsom bedraagt twee maandhuren
- |Indien u interesse heeft in deze woning kunt u bij ons een inschrijfformulier opvragen!
Lees meer Verberg