Kantoor verhuurd in Budel

Verhuurd Budel Dr. Ant. Mathijsenstraat 5
RUIME KANTOOR/WINKELRUIMTE GELEGEN IN HET CENTRUM VAN BUDEL !

Bouwjaar: 1940, verbouwd in 2013. Verhuurbare vloeropp. ca. 191 m².

Fraaie entreepartij met dubbele deuren en veel glas. De entreehal is af te scheiden van de grote open kantoortuin middels een glazen vouwwand. De huidige ruimte ten behoeve van de geldautomaat wordt nog verwijderd en zal bij de entreepartij worden betrokken.

De grote kantoortuin biedt toegang tot de twee achterin gelegen spreekkamers en nog een separate werkplek die middels fraaie houten wanden is afgesloten van de kantoortuin. De kantoortuin is keurig afgewerkt met fraaie plafonds met verlichting, strakke wandafwerking, vloerbedekking en glazen scheidingswanden naar de spreekkamers. De twee spreekkamers zijn eveneens voorzien van airco. In de kantoortuin bevindt zich ook nog een TV-wall (wordt ter beschikking gesteld, aansluitingen en in werking stellen dient door huurder te geschieden).

De secundaire ruimten bestaan uit een kleine kantine met verzorgde pantry, separate toiletruimte en een technische ... ruimte waar ook een deel van de installaties van de bovenwoningen staan opgesteld. Er is een aparte serverruimte.

De huidige kantoortuin zal nog iets worden aangepast. De huidige ruimte van de geldautomaat zal bij de entreehal worden betrokken, waardoor deze groter zal worden dan de huidige maatvoering. Daarnaast zal de kantoortuin iets kleiner worden, omdat de berging van de bovenwoning iets zal worden vergroot, doch allemaal netjes afgewerkt! De tekening in deze brochure geeft een goede indicatie van de te realiseren situatie. Wanneer het pand aan de nieuwe huurder wordt opgeleverd, is de aanpassing gerealiseerd.

BIJZONDERHEDEN:
- Instapklare kantoorruimte gelegen in het winkelcentrum
- Voldoende parkeergelegenheid (gratis) in de omgeving
- Ook bespreekbaar om o.a. meubilair, videowall etc. te huren
- Aanvaarding april/mei 2022
Lees meer Verberg