Kantoor te huur in Budel

Prijs op aanvraag Budel Randweg-Zuid 25
IN DIT MODERNE BEDRIJFSPAND IS DE 1E VERDIEPING BESCHIKBAAR, BESTAANDE UIT 3 KANTOORRUIMTEN. GELEGEN OP HET BEDRIJVENTERREIN 'AIRPARK', NABIJ UITVALSWEGEN NAAR A2 EINDHOVEN - MAASTRICHT.

Dit in 2011 gerealiseerde object is optimaal geïsoleerd, met o.a. aluminium kozijnen met HR++ beglazing. De begane grond en het rechterdeel van het gehele object is verhuurd.

Indeling:

Ingang::
Aan de voorzijde is er via een deur toegang tot een centrale inkom. Via de gang komt u bij een betonnen trap, welke toegang geeft tot de 1e verdieping.

1e Verdieping:
Vanuit de begane grond naar de overloop. Separate toiletruimte. Vanaf de overloop toegang tot een drietal kantoorruimten, resp. ca. 62 m2, 16 m2 en 32 m2 en overloop met toiletruimte. Gezamenlijke serverruimte.
De grootste ruimte (62 m2) ligt aan de achterzijde. Hier bevindt zich ook een luxe keukeninrichting voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De totale oppervlakte van de 1e verdieping is ca. 130 m2 inclusief gang en toiletruimte.

Zoekt u representatieve kantoorruimten? Laat ons ... weten wat uw wensen zijn en wij proberen in goed overleg met u, een optimale werksituatie te realiseren.

VOORZIENINGEN:
- Sanitaire voorzieningen (pantry / toiletgroep)
- Parkeervoorziening op het buitenterrein
- Lage energiekosten, door optimale isolatie (maandelijks voorschot)
- Energielabel A

HUURVOORWAARDEN:
- Huurtermijn in overleg bespreekbaar
- Huurbetaling per 3 maanden vooruit
- Energiekosten via voorschotten (tussenmeters)
- Huurcontract model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken); Indexering jaarlijks, o.b.v. CPI; Zekerheidstelling is een bankgarantie van 3 maanden
- Alle in deze informatie genoemde bedragen zijn, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, exclusief BTW.
Alle prestaties van huurder vinden voor meer dan 90% in de BTW-belaste sfeer plaats.

INDIEN U MEER INFORMATIE WENST MET BETREKKING TOT DE MOGELIJKHEDEN, DAN KUNT U CONTACT MET ONS OPNEMEN VIA 0495-525131 OF INFO@VANDERSTRAATENMAKELAARDIJ.NL
Lees meer Verberg