Eengezinswoning verkocht in Budel-Dorplein

Verkocht Budel-Dorplein Sint Eloystraat 1
OP EEN RUIM HOEKPERCEEL GELEGEN, HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET BERGING, GELEGEN NABIJ NATUURGEBIED 'LOOSERPLAS'.

Bouwjaar: 1955. Perceel: 452 m². inhoud: ca. 279 m³. Woonopp.: ca. 79 m².

Begane grond:
Via een kunststof deur, met rolluik, naar de hal. Met een tegelvloer en een verdiepte trapkast. Gedeeltelijk betegeld toilet. Vanuit de hal naar de keuken met een eenvoudig keukenblok. Verder de vernieuwde meterkast (6 groepen, 2x aardlekschakelaar) en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Via kunststof terrasdeur met dubbele beglazing naar de achtertuin. Vanuit de hal naar de woonkamer in een L-vorm, met een eiken parky-vloer. Met een gezellige schouw met een sierhaard. Veel daglicht via een 4-tal kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing. Rolluiken aan de voorzijde en zijgevel.

1e Verdieping:
Vanuit de hal met een met vloerbedekking beklede trap naar de overloop, met vloerbedekking en daglicht via een kunststof gevelkozijn met dubbele beglazing en een rolluik. Een aparte CV-/bergruimte met de Remeha Calenta HR combiketel ... (2008). Drie slaapkamers met vloerbedekking, behangen wanden en kunststof schroten plafonds. Daglicht via kunststof raamkozijnen (draai-/kiep) met dubbele beglazing en rolluiken. Twee slaapkamers met een muurkast. Volledig licht betegelde doucheruimte met een kunststof schroten plafond. Voorzien van een douche met thermostaatkraan, een stoeltje, een wastafel en een raampje.

Buiten:
Vanaf een oprit, gelegen aan de rechterzijde van de woning, via een dubbele houten poort toegang tot achtertuin en het terras. Aan de woning ligt aan de achtergevel een aluminium terrasoverkapping met polycarbonaat dakplaten. De achtertuin is volledig omheind en voorzien van een gazon en aangeplante borders. Verder een ruime gemetselde berging met aluminium dakpan profielplaten. Achter deze berging ligt nog een extra oprit (naast oprit van huisnummer 3), welke is afgesloten middels een dubbele poort.

Bijzonderheden:
- Kindvriendelijke omgeving nabij plantsoen, speelterrein en natuurgebied 'Looserplas'
- Woning in 2000 v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing (grotendeels rolluiken)
- Zeer ruim hoekperceel, welke gedeeltelijk is omheind met een hekwerk
- Energielabel van de woning is E
- Deze leuke, goed onderhouden woning is zeker de moeite waard om te bezichtigen!

Lees meer Verberg