Eengezinswoning verkocht in Budel-Schoot

Verkocht Budel-Schoot Kees Kappersstraat 20
EEN 'INSTAPKLARE' HOEKWONING MET BREDE CARPORT, BERGING EN TUIN, GELEGEN OP EEN WOONERF AAN EEN ROYAAL PLANTSOEN.

Bouwjaar: 1972. Perceel: 263 m². Inhoud ca. 340 m³. Woonopp: ca. 95 m².

Begane grond:
Entree met een antraciet tegelvloer en een in 2018 vernieuwde groepenkast (12 groepen + 3x aardlekschakelaar). Volledig betegeld toilet met wandcloset en hoekfonteintje en een raampje.

Vanuit de entree met een deur met glas-in-roeden naar de woonkamer. Met een antraciet tegelvloer en een airco-unit (verwarmen 5,8 Kw en koelen 5 Kw, 2019). Onder de trapopgang bevindt zich een praktische bergruimte. Via een luik toegang tot de kruipruimte. Via een kunststof schuifpui en terrasdeur toegang tot de serre.
Open keuken, gelegen aan de voorzijde, met een antraciet tegelvloer en een moderne lichte, hoogglans keukeninrichting. Met een granieten aanrechtblad, een inductiekookplaat (2018), een RVS afzuigkap, een RVS hetelucht oven (2018), een koelkast, een vaatwasser en een RVS spoelbak met zeep dispenser. Vanuit de keuken een vrij ... uitzicht op het speelplantsoen.

Serre (afmeting ca. 5,50 m. x 2,40 m.) met een vinylvloer, in hout opgetrokken wanden met twee raamkozijnen en een aluminium dakconstructie met inbouwspots en polycarbonaat dakplaten. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur.

1e Verdieping:
Vanuit de entree met een beklede trap ('Upstairs', 2017) met een traplift naar de overloop, met een laminaatvloer.
Twee slaapkamers aan de achterzijde, met laminaatvloer en kunststof raamkozijnen (draai-/kiep) met dubbele beglazing (HR++) en rolluiken.

Aan de voorzijde ligt een luxe 'welness' badkamer met een anti-slip tegelvloer en stucwerk wanden. Voorzien van een 'Starline' saunacabine (2 persoons, infrarood), een kunststof hoek-/ligbad met massagepoule (waterstralen) en thermostaatkraan en een badmeubel met een granietenblad met een vaste wastafel en een grote spiegel. Via een brede doorloop naar een riante inloopdouche (2019) met glazenwand, een 'Sunshower' (infrarood en vitamine D) en een regendouche met thermostaatkraan. Verder een wandcloset met wandbediening. Daglicht/ventilatie via een kunststof raamkozijn (draai-/kiep) met HR++ beglazing en rolluik.

2e Verdieping:
Bereikbaar via een vaste trap ('Upstairs', 2017) op de overloop. Hobby-/bergzolder met een laminaatvloer, dakisolatie en een kunststof dakraampje met dubbele beglazing. Hier bevindt zich de Nefit HR combiketel (2013), de unit van de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen.

Buiten:
De voortuin is bestraat en wordt gebruikt als oprit. Vanuit de oprit via een brede (ca. 4,20 m.) en op afstand te bedienen sectionaalpoort naar de carport / garage, met een oppervlakte van ca. 20 m². Via een dubbele schuifdeur naar de bestrate tuin met kunstgras en een stenen berging met golfplaten dak. Achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en is volledig omheind met een houten schutting.

Bijzonderheden:
- Kindvriendelijke ligging, op een woonerf (doodlopende straat) aan een speelterrein!
- Woning goed geïsoleerd, o.a. vloer-, spouw- en dakisolatie
- In 2019 volledig v.v. kunststof kozijnen met HR++ beglazing en rolluiken (2013)
- Moderne keukeninrichting met alle apparatuur en granieten aanrechtblad
- Luxe badkamer / 'wellnes' ruimte met sauna, hoek-/ligbad, douche met sunshower
- Ruime carport/garage (2013) en veel parkeergelegenheid op eigen terrein
- In 2013 zijn er 24 zonnepanelen geplaatst, opbrengst max. 5.880 Wp
- Kortom, een goed onderhouden, complete woning met luxe afwerking!
Lees meer Verberg