Eengezinswoning verkocht in Budel-Schoot

Verkocht Budel-Schoot Dwarsstraat 45
EEN RUIM HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET GROTE GARAGE EN PRIVACY BIEDENDE TUIN, GELEGEN AAN DE RAND VAN HET DORP.

Bouwjaar: 1977. Perceel: 495 m². Inhoud: ca.500 m³. Woonopp.: ca. 137 m².

Begane grond:
Entree met een lichte tegelvloer en een uitgebreide meterkast (7 groepen + 2x aardlekschakelaar + krachtstroom). Een modern, volledig licht betegeld toilet met een wandcloset, een fonteintje en een raampje.

Vanuit de entree met een deur met glas-in-roeden naar de ruime woonkamer in een L-vorm. Met een lichte tegelvloer en spachtelputz wanden. Veel daglicht aanwezig via diverse grote hardhouten raamkozijnen met dubbele beglazing. Aan de voorgevel een elektrisch te bedienen, brede zonneluifel en een fraai uitzicht op de Pastoor Verbakelstraat.
Via een open doorgang naar de keuken in de aanbouw, met een lichte tegelvloer en stucwerk wanden. De moderne keukeninrichting is voorzien van een kunststof aanrechtblad met RVS spoelbak met restbakje, een magnetron, een inductiekookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven en een ... koelkast. Vanuit de keuken een mooi zicht op de achtertuin middels een hardhouten raamkozijn met dubbele beglazing en rolluiken.

Vanuit de keuken met een deur rechtstreeks toegang tot de royale garage. Met een tegelvloer en geïsoleerde openslaande deuren (1/3-2/3). Met een uitstort gootsteen en een 'smeerput'. Hier bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasapparatuur. Veel daglicht aanwezig via een viertal hardhouten raamkozijnen en een hardhouten terrasdeur naar de achtertuin.

1e Verdieping: (betonnen verdiepingsvloer).
Vanuit de entree met een spiltrap naar de overloop. Met een tegelvloer en krabwerk wanden.
Drie ruime slaapkamers, met vloerbedekking en behangen wanden. Eén slaapkamer is voorzien van een vaste kastenwand (3-deurs). Alle slaapkamers zijn voorzien van hardhouten raamkozijnen met enkele beglazing.

Een moderne, volledig licht betegelde badkamer met een badmeubel met wastafel en een spiegel met verlichting, een kunststof ligbad met thermostaatkraan, een douchecabine met thermostaatkraan en een wandcloset. Natuurlijke ventilatie middels een hardhouten raamkozijn met dubbele beglazing en ventilatierooster.

2e Verdieping: (betonnen verdiepingsvloer).
Vanuit de overloop met een spiltrap naar de ruime verdieping. Voorzolder met vloerbedekking, bergruimte in de schuinte en daglicht via de zijgevel. Hier bevindt zich de Brink Allure HR hetelucht ketel en een A.O. Smit boiler (110 ltr.).
Een ruime 4e slaap -/zolderkamer met vloerbedekking, bergkasten in de schuinte en aan de achterzijde een brede dakkapel met kunststof raamkozijnen (draai-/kiep) en HR++ beglazing.

Buiten:
Vanuit de royale, brede oprit met een houten poort toegang tot de achtertuin, welke volledig is omheind. Met direct aan de woning een royaal betegeld terras, een gazon en aangeplante borders met volwassen beplanting. Verder een houten tuinhuis met luifel. De tuin biedt volledige privacy en kijkt uit op bomen!

BIJZONDERHEDEN:
- Begane grond aan de achterzijde volledig voorzien van rolluiken (elektrisch)
- Moderne keukeninrichting met apparatuur en sanitaire voorzieningen
- 4 Slaapkamers en een ruime garage en privacy biedende achtertuin
- Volledig voorzien van hardhouten kozijnen met (grotendeels) dubbele beglazing
- Brede oprit, welke plaats biedt aan meerdere personenauto's
- Deze woning heeft een energielabel C
- Ook nieuwsgierig geworden naar deze woning, maak dan nu een afspraak!
Lees meer Verberg