Eengezinswoning verkocht in BUDEL-SCHOOT

Verkocht BUDEL-SCHOOT Hein Smeetsstraat 26
KINDVRIENDELIK GELEGEN, HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE EN GROTE TUIN. NABIJ SPEELTERREIN, WINKELS EN BOSSEN.

Bouwjaar: 1973. Perceel: 503 m². Inhoud: ca. 375 m³. Woonopp.: ca. 105 m².

Begane grond:
Ruime entree met vloerverwarming, een garderobenis en een meterkast (4 groepen + aardlekschakelaar). Modern toilet met een laminaatvloer met vloerverwarming en volledig licht betegelde wanden. Voorzien van een wandcloset, een meubel met een fonteintje en een kunststof raampje.

Vanuit de entree naar de verrassend ruimte woonkamer, met een laminaatvloer met vloerverwarming en spuitwerk wanden. Veel lichtinval door diverse grote raampartijen. Aan de achterzijde via een kunststof schuifpui toegang tot het terras.
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Met een laminaatvloer met vloerverwarming en spuitwerk wanden. Met een moderne keukeninrichting voorzien van een RVS spoelbak met restbakje, een geïntegreerde vaatwasser, een koel-/vriescombinatie, een RVS gaskookplaat, een afzuigkap en een combimagnetron. Hier bevindt ... zich ook de aansluiting voor de wasapparatuur.

1e Verdieping:
Vanuit de woonkamer met een open, hardhouten trap naar de overloop. Met een laminaatvloer en spuitwerk wanden.

Vanuit de overloop naar een 4-tal slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, spuitwerk wanden en kunststof raamkozijnen met HR++ beglazing.
Moderne badkamer met een antraciet tegelvloer en volledig licht betegelde wanden. Voorzien van een badmeubel met dubbele wastafel en een grote spiegel, een wandcloset met opzetplateau en een douchecabine met een regendouche en geïntegreerde kranen. Mechanische ventilatie is aanwezig.

2e Verdieping:
Vanuit de overloop met een vlizotrap naar een volledig begaanbare bergzolder. Hier beviindt zich de Radson HR combiketel.

Buiten:
De tuin is nagenoeg volledig omheind met direct aan de woning een ruim terras en een groot gazon. Vrijstaande garage met een betonvloer en elektra.

Bijzonderheden:
- Kindvriendelijke ligging, nabij speelterrein, basisschool, supermarkt en bossen
- Ruim hoekperceel met garage met oprit en tuin met legio mogelijkheden
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen en deuren met HR++ beglazing
- Gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming
- Deze woning heeft een energielabel C
- Leuke, instapklare woning, welke u gezien moet hebben. Maak nu een afspraak!
Lees meer Verberg