Eengezinswoning verkocht in Budel

Verkocht Budel Fazantlaan 83
OP EEN RUSTIGE LOCATIE GELEGEN, GESCHAKELDE VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE/WASRUIMTE, CARPORT EN VRIJE ACHTERTUIN MET ACHTEROM.

Bouwjaar: 1988. Perceel: 344 m². Inhoud: ca. 495 m³. Woonopp.: ca. 140 m²

Begane grond:
Via de diepe carport naar de voordeur. Entree met een lichte tegelvloer, een garderobenis en de meterkast. Volledig betegeld, modern toilet (2016) met een wandcloset en een fonteintje. Vanuit de entree met een deur naar de ruime woonkamer in een L-vorm. Met een fraaie schouw v.v. een sfeervolle elektrische inbouwkachel. Zowel aan de voor- als achterzijde veel lichtinval en een vrij uitzicht.
Via een open doorgang naar de keuken, met een lichte tegelvloer. Keukeninrichting in een hoekopstelling met een ronde RVS spoelbak, een RVS gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een magnetron, een compacte vaatwasser en een RVS hetelucht oven. Vanuit de keuken via een 'doorkijk' zicht op de woonkamer en via de serre zicht op de achtertuin. Bijkeuken met een lichte tegelvloer en een extra werkblad met o.a. de opstelplaats ... voor een extra koelkast en vriezer. Onder de trapopgang bevindt zich een praktische voorraadkast.
Via een hardhouten schuifpui in de keuken toegang tot de serre c.q. tuinkamer. Uitgevoerd in aluminium, met geïsoleerde, dubbelwandige polycarbonaat dakplaten. Aan de buitenzijde voorzien van een elektrisch zonnescherm. Met een lichte tegelvloer, een radiator en rondom veel lichtinval. Middels een dubbele schuifdeur en een draai-/kiep deur in de zijgevel, toegang tot het terras en de tuin. Vanuit de serre ook rechtstreeks toegang tot de wasruimte.
De garage is opgedeeld in twee ruimten middels een scheidingswand met een tussendeur. Voor de garage ligt een bestrate oprit met een diepe carport met o.a. een lichtkoepel. Via openslaande deuren naar de voorste ruimte. Met een lichte tegelvloer en een geïsoleerde lichtkoepel. Voorzien van een vaste schuifwandkast en een CV-kast met de Remeha Quinta HR combiketel (2005). De achterste ruimte, met een extra keukenblok met een RVS spoelbak, een afzuigkap, extra kastruimte en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Via openslaande deuren toegang tot de tuin.

1e Verdieping:
Vanuit de entree naar de overloop met een laminaatvloer en een diepe muurkast. Volledig licht betegelde, moderne badkamer (2015) met elektrische vloerverwarming. Voorzien van een badmeubel met vaste wastafel met een tweetal kranen en een spiegel met verlichting, een wandcloset (sanibroyeur) en een inloopdouche met thermostaatkraan, regendouche en glazen schuifdeur.
Drie slaapkamers met een laminaatvloer. De grote slaapkamer heeft een vaste schuifwandkast en een 'Frans' balkon. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een badmeubel met vaste wastafel (w/k water). Alle slaapkamers zijn voorzien van hardhouten raamkozijnen met dubbele beglazing. Alle slaapkamers zijn voorzien van een rolluik.

2e Verdieping:
Vanuit de overloop, via een deur, met een met vloerbedekking beklede, vaste trap naar de 2e verdieping. De zolderruimte is opgedeeld in twee compartimenten, met vloerbedekking en praktische bergruimte in de schuinte en daglicht.

Buiten:
De privacy biedende achtertuin is volledig omheind met aan de rechterzijde van de woning een vrije achterom via een brede afsluitbare poort. De ruim opgezette achtertuin is o.a. voorzien van een terras, een gazon, aangeplante borders met volwassen beplanting, tuinverlichting en een waterpartijtje.

Bijzonderheden:
- Volledig v.v. hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en diverse rolluiken
- Volledig geïsoleerd, o.a. vloer-, spouw- en dakisolatie
- Gezellige woonkamer, tuinkamer en moderne badkamer en toilet
- Nabij het centrum, basisscholen/voortgezet onderwijs, sportcomplex, Medisch Centrum
- Privacy biedende achtertuin met een achterom, gesitueerd op het zuidwesten
- Wij laten u deze sfeervolle woning graag van binnen zien! Bel voor een afspraak.
Lees meer Verberg