Eengezinswoning verkocht in Budel

Verkocht Budel Pepijn van Herstalstraat 2
CENTRAAL GELEGEN OP EEN HOEKPERCEEL, IN HET CENTRUM VAN BUDEL, EEN TE MODERNISEREN HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN TUIN.

Bouwjaar: 1966. Perceel: 260 m². Inhoud: ca. 404 m². Woonopp: ca. 110 m².

Begane grond:
Royale entree met een leisteen tegelvloer en een garderobehoek. Meterkast met 4 groepen + aardlekschakelaar. Onder de trap ligt een verdiepte kelderkast.
Ruime eetkeuken met een vinylvloer en een muurkast. Het keukenmeubel is voorzien van RVS spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap en een kleine vaatwasser. Mooi zicht op de Keizer Ottostraat.
De woonkamer is bereikbaar vanuit de keuken en vanuit de entree. Met een massief eiken vloer en een met leisteen beklede schouw. Veel lichtinval via de hardhouten raamkozijnen met dubbele beglazing en een elektrisch bedienbaar rolluik aan de achterzijde.
Aan de voorzijde een prachtig uitzicht op de straat en het gemeentehuis van Budel.
Vanuit de keuken toegang tot de ruime bijkeuken met een tegelvloer. Met een muurkast en de aansluiting voor de wasapparatuur. Gedeeltelijk ... betegeld toilet met een duoblok.

1e Verdieping:
vanuit de entree met een trap met loper, naar de overloop (betonnen verdiepingsvloer) met een vinylvloer.
Met een separaat, gedeeltelijk betegeld toilet met een vinylvloer. Voorzien van een duoblok en een wastafel.
Slaapkamer I; gelegen aan de voorzijde, met vloerbedekking. Daglicht via een houten raamkozijn met enkele beglazing en een rolluik.
Slaapkamer II; gelegen aan de achterzijde, met vloerbedekking en een wastafel. Daglicht via een houten raamkozijn met enkele beglazing en een rolluik.
Slaapkamer III, gelegen aan de achterzijde, met een vinylvloer. Daglicht via een hardhouten balkondeur met enkele beglazing en een rolluik.
Volledig betegelde badkamer met een kunststof schroten plafond, gelegen aan de voorzijde. Met een ligbad, een douchecabine met thermostaatkraan en een wastafel. Mechanische ventilatie is aanwezig. Daglicht via een hardhouten raamkozijn (draai-/kiep) met dubbele beglazing.

2e Verdieping:
Bereikbaar via een vlizotrap op de slaapkamer gelegen aan de achterzijde. De zolderberging is grotendeels beplankt en het dak is voorzien van houten dakbeschot.
Hier bevindt zich de Remeha Quinta HR combiketel (2007).

Buiten:
De tuin is volledig omheind met een muur en voorzien van een terras, een gazon en aangeplante borders. Toegankelijk vanaf de Keizer Ottostraat via een stalen poort.
In de achtertuin ligt een gemetselde garage, voorzien van spouwmuren en een plat bitumen dak. Met elektra en aan de voorzijde een op afstand bedienbare stalen kantelpoort. Daglicht via een hardhouten raamkozijn en deur in de zijgevel.

BIJZONDERHEDEN:
- Zeer fraai uitzicht vanuit de woonkamer en keuken
- Op loopafstand van alle winkelvoorzieningen in het centrum
- De woning is voorzien van spouwmuur isolatie
- Men dient rekening te houden met moderniseringskosten
- Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging van deze woning!
Lees meer Verberg