Eengezinswoning verkocht in Budel

Verkocht Budel De Els 3
GELEGEN IN 'DE BOSCHAKKERS; EEN GOED ONDERHOUDEN HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE, OVERKAPPING EN TUIN.

Bouwjaar 2000. Perceel 219 m2. Inhoud ca. 345 m3. Woonopp. ca. 88 m2.

Begane grond:
De entree is bereikbaar via een hardhouten deur. Met een antraciet tegelvloer. De moderne meterkast heeft o.a. 8 groepen, krachtstroom en 2x aardlekschakelaar.
In de entree ligt een volledig licht betegeld toilet met een duoblok en een fonteintje, gelegen onder de trapopgang. Verder een praktische opbergkast.

Gezellige woonkamer in een L-vorm, met een laminaatvloer en veel lichtinval via de grote raampartijen met dubbele beglazing aan de voor- en achterzijde.
Aan de achterzijde ligt de halfopen keuken. De hoekkeuken is voorzien van een RVS spoelbak met restbakje, een koelkast, een combimagnetron, een keramische kookplaat, een afzuigkap en een vaatwasser.

Via een hardhouten deur naar de terrasoverkapping, de garage en tuin.
Over de breedte van de woning is recent (2021) een royaal overdekt terras gerealiseerd. Afmeting ca. 4,30 ... m.x 4,58 m. Deze overkapping heeft een geïsoleerd (bitumen) dak met een lichtstraat en inbouwspots (LED). Aan de tuinzijde is deze afgesloten via een glazen schuifwand, bestaande uit 5 panelen.

1e Verdieping:
Vanuit de entree met een trap naar de overloop, met een laminaatvloer. Hier is een aparte ruimte met de aansluitingen voor de wasapparatuur, de unit van de mechanische ventilatie en de Remeha Avanta HR CV ketel (2014).

Slaapkamer I, gelegen aan de voorzijde. Met een laminaatvloer, structuurverf wanden en spuitwerk plafond. Daglicht via een tweetal hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
Slaapkamer II gelegen aan de voorzijde. Met een laminaatvloer, structuurverf wanden en spuitwerk plafond. Daglicht via een hardhouten kozijn met dubbele beglazing.
Slaapkamer III, gelegen aan achterzijde. Met een laminaatvloer, structuurverf wanden en spuitwerk plafond. Daglicht via tweetal hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met een thermostaatkraan, een wastafel en aansluitmogelijkheid voor een 2e toilet. Ventilatie via een hardhouten kozijn met dubbele beglazing.
Vanaf deze verdieping bestaat de mogelijkheid om via een vlizotrap een toegang tot de zolderberging te realiseren.

Buiten:
Via een royale, volledig beklinkerde oprit toegang tot de garage. De garage is voorzien van een stalen kantelpoort aan de voorzijde, een betonvloer, spouwmuren en een plat dak. De vloer van de garage dient nog te worden afgewerkt.
De vrije achtertuin is volledig omheind met een houten schutting en voorzien van een gazon en leibomen.

Bijzonderheden:
- Kindvriendelijke ligging in woonwijk "De Boschakkers", nabij het centrum en uitvalswegen
- Optimaal geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Nette sanitaire voorzieningen en keukeninrichting met apparatuur
- Prachtige royale terrasoverkapping en een privacy biedende achtertuin
- Deze woning is voorzien van energielabel A
- Interesse in deze leuke woning met garage in een fijne woonbuurt, bel ons!
Lees meer Verberg