Eengezinswoning verkocht in Budel

Verkocht Budel Willem de Zwijgerstraat 26
VERRASSEND RUIME TUSSENWONING MET GROTE BERGING EN ROYALE VRIJE ACHTERTUIN, GELEGEN NABIJ HET CENTRUM.

Bouwjaar: ca. 1911, gerenoveerd. Perceel: 540 m². Inhoud ca. 597 m³. Woonopp.: ca. 145 m²

Begane grond:
Via de voordeur naar de ruime entree met een tegelvloer, een garderobehoek onder de trapopgang en een meterkast met nieuwe groepenkast (5 groepen + PV-groep en 2x aardlekschakelaar).
Gezellige woonkamer in een L-vorm, met een lichte tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk wanden. Met een vast wandmeubel met bureau. Aan de voorzijde een groot raamkozijn met dubbele beglazing en een elektrisch te bedienen rolluik.
Via een open doorgang naar de serre en de eetkeuken. De serre heeft ook een tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een houten dakconstructie met polycarbonaat dakplaten. Vanuit de serre met een deur naar de wasruimte. Met een tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden. Hier bevindt zich de aansluiting van de wasapparatuur. Via een deur rechtstreeks toegang tot de aanpandige berging/schuur. ...
Vanuit de woonkamer naar de eetkeuken met een lichte tegelvloer met vloerverwarming en stucwerk wanden. De keukeninrichting in een hoekopstelling is voorzien van een koelkast, een combimagnetron, een vaatwasser, een RVS spoelbak, een RVS heteluchtoven. een RVS 5-pits gaskookplaat en een RVS afzuigkap. Daarnaast bevindt zich ook nog een praktische, grotendeels betegelde voorraadkast met de unit van de vloerverwarming (3 groepen).
Vanuit de eetkeuken met een deur naar een portaal met toegang tot het toilet. Het toilet is volledig licht betegeld, met een wandcloset, een fonteintje en mechanische afzuiging.

1e Verdieping: (betonnen verdiepingsvloer).
Vanuit de entree met een open trap naar de overloop, met een PVC-vloer. Daglicht op de overloop middels een lichtkoepel.
Drie ruime slaapkamers met een PVC-vloer. Met hardhouten- en kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. De grootste slaapkamer heeft een vaste kastenwand/kleedruimte. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een dakkapel en bergruimte in schuinte. Via een luik aan de zijkant bevindt zich tevens bergruimte. Hier bevindt zich de Solar Edge omvormer t.b.v. de 8 zonnepanelen (8 x 365 Wp = 2.920 Wp per jaar). Een klein bergzoldertje is te bereiken via een luik in het plafond.
Moderne badkamer met een antraciet tegelvloer met elektrische vloerverwarming. Met een wandcloset, een ruime inloopdouche met een tweetal thermostaatkranen en een badmeubel met dubbele wastafel en spiegelkasten. Mechanische afzuiging is aanwezig. Daglicht middels een lichtkoepel. Separate CV-ruimte met de Remeha Quinta HR combiketel (2004).

Buiten:
Middels de oprit (recht van overpad) van de naastgelegen woning (huisnummer 28), toegang tot de achtertuin via een dubbele poort. De vrije en 'groene' achtertuin is volledig omheind en biedt volledige privacy. Direct aan de woning bevindt zich een ruime berging/schuur met een betonvloer, spouwmuren en dubbele openslaande deuren. Met een vaste trap naar een volledig begaanbare zolderberging. Aan deze berging ligt een terrasoverkapping voorzien van verlichting en bestrating met zicht op de royale, diepe achtertuin. Met o.a. een ruim terras, groot gazon, aangeplante borders en een berging met kippenren. Een ware groene oase, welke je zelf gezien moet hebben!

Bijzonderheden:
- Gelegen op loopafstand van alle voorzieningen
- Begane grond grotendeels voorzien van vloerverwarming
- Moderne sanitaire voorzieningen en keukenrichting
- Royale achtertuin met volledige privacy
- Volledig v.v. hardhouten- en kunststof kozijnen met diverse elektrisch bedienbare rolluiken
- Deze gerenoveerde woning heeft een energielabel B
- Wij nodigen u graag uit om deze sfeervolle woning te komen bekijken!
Lees meer Verberg