Eengezinswoning verkocht in Budel

Verkocht Budel De Boterbloem 22
EEN GESCHAKELDE, HALFVRIJSTAANDE WONING MET DIEPE GARAGE EN VRIJE ACHTERTUIN, GELEGEN IN EEN RUSTIGE BUURT.

Bouwjaar: 1983. Perceel: 210 m². Inhoud ca. 500 m³. Woonopp. ca. 124 m².

Begane grond:
Via een kunststof voordeur naar de entree, met een tegelvloer en stucwerk wanden. Met een uitgebreide meterkast (7 groepen + 2x aardlekschakelaar) en een gedeeltelijk betegeld toilet met een fonteintje en een raampje.

Vanuit de entree met een deur naar de woonkamer, met een tegelvloer en stucwerk wanden. Daglicht via een tweetal kunststof raamkozijnen (draai-/kiep) met dubbele beglazing, vliegenhorren en elektrisch te bedienen zonnescreens. De keuken, aan de achterzijde, is middels een barretje afgescheiden van de eethoek. Met een tegelvloer en een keukeninrichting voorzien van een RVS gaskookplaat en een afzuigkap. Onder de trapopgang bevindt zich een praktische, ruime voorraadkast. Via een hardhouten terrasdeur met dubbele beglazing toegang tot de achtertuin.
Vanuit de eethoek met een deur naar de serre, met een tegelvloer, stucwerk ... wanden en deels panelen plafond en deels een polycarbonaat dak. Via een aluminium schuifpui toegang tot de tuin en er is ook, via een inpandige deur, direct toegang tot de diepe garage.

1e Verdieping:
Vanuit de woonkamer via een portaal, met een, met vloerbedekking beklede, trap naar de overloop, welke toegang geeft tot drietal slaapkamers en de badkamer.
De slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van een laminaatvloer, structuurverf wanden en kunststof raamkozijnen (draai-/kiep) met dubbele beglazing, vliegenhorren en rolluiken. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een parketvloer en kunststof kozijnen met dubbele beglazing, vliegenhorren en elektrisch te bedienen zonnescreens.
Een complete, volledig betegelde badkamer met elektrische vloerverwarming. Met een douchecabine met thermostaatkraan, een wandcloset, een ligbad met thermostaatkraan en een wastafel. Mechanische ventilatie is aanwezig. Daglicht/ventilatie via een kunststof raamkozijn (draai-/kiep) met dubbele beglazing.

2e Verdieping:
Bereikbaar, middels een deur op de overloop, via een vaste trap naar de grote zolderverdieping (betonnen verdiepingsvloer). Slaap-/hobbykamer, met een parketvloer, stucwerk wanden en praktische inloopkasten in de schuinte van het dak. Ook bevindt zich hier een cv-ruimte met de Remeha Quinta HR combiketel (2007) en de unit van de mechanische ventilatie. Daglicht via een groot dakraam met dubbele beglazing en een kunststof gevelkozijn (draai-/kiep) met dubbele beglazing en een vliegenhor.

Buiten:
Via de bestrate oprit naar de verrassende, diepe garage. Deze is bereikbaar via hardhouten openslaande deuren. Met elektra, een kraan en een zolderverdieping met extra bergruimte. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasapparatuur en de omvormer t.b.v. een 20-tal zonnepanelen. De vrije achtertuin is volledig ommuurd en heeft diverse terrassen. Aan de achtergevel van de woning hangt een zonneluifel.

Bijzonderheden:
- Ruime woning met een grote garage, serre en 4 slaapkamers
- Volledig kunststof-/ en hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Diverse rolluiken en elektrische zonnescreens
- De woning is voorzien van spouw- en dakisolatie!
- Er zijn 20 zonnepanelen aanwezig, voor een lage energierekening!
- De badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming
- Deze woning heeft een energielabel B
- Kindvriendelijke ligging, nabij basisschool, Boudriepark met speeltuintje
- U moet deze zeer verrassende en leuke woning zeker van binnen hebben gezien!
Lees meer Verberg