Eengezinswoning verkocht in Budel

Verkocht Budel Jan Maasstraat 16
HEERLIJK RUSTIG WONEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM! ROYALE HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN VRIJE TUIN.

Bouwjaar: 1987. Perceel: 221 m². Inhoud: ca. 475 m³. Woonopp.: ca. 130 m²

Begane grond:
Ruime entree met een laminaatvloer en een meterkast (5 groepen + 2x aardlekschakelaar). Onder de trapopgang bevindt zich een royale bergkast met een laminaatvloer. Het toilet is gedeeltelijk betegeld, met o.a. een fonteintje en mechanische ventilatie.
Vanuit de entree met een deur naar een verrassend, ruime woonkamer in een L-vorm. Met een laminaatvloer en spachtelputz wanden. Aan de voorzijde een groot hardhouten raamkozijn met dubbele beglazing en een elektrisch te bedienen rolluik. Aan de achterzijde via een aluminium schuifpui met dubbele beglazing toegang tot het overdekte terras en tuin.
Via een open doorgang in de woonkamer naar de keuken, met een laminaatvloer en spachtelputz wanden. De keukeninrichting in een hoekopstelling is voorzien van een RVS spoelbak, een RVS elektrische oven, een RVS gaskookplaat, een RVS schouw ... afzuigkap, een koelkast en een vriezer (4-laden). Via een hardhouten terrasdeur met dubbele beglazing naar het overdekte terras met een 'droge' doorloop naar de garage.

1e Verdieping:
Vanuit de entree met een, met vloerbedekking beklede, trap naar de overloop. Met een laminaatvloer en spachtelputz wanden. Daglicht is aanwezig via een hardhouten gevelkozijn.
Drie ruime slaapkamers met een laminaatvloer. Alle slaapkamers zijn voorzien van hardhouten raamkozijnen met dubbele beglazing. De slaapkamer aan de voorzijde heeft ook een 'frans' balkon.
Badkamer met een tegelvloer en grotendeels betegelde wanden, voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, een wastafel en een 2e toilet. Hier bevindt zich ook de aansluiting van de wasapparatuur en een infrarood warmtelamp. Mechanische ventilatie is aanwezig.

2e Verdieping:
Bereikbaar via een open trap op de overloop. Een grote zolderkamer, ideaal voor een extra slaap-/hobbykamer. Met vloerbedekking en een nageïsoleerd dak. Daglicht via een hardhouten gevelkozijn met enkele beglazing en een Velux dakraam met dubbele beglazing. Hier bevindt zich ook de Nefit Topline HR combiketel (2010) en de unit van de mechanische ventilatie.

Buiten:
De achtertuin biedt veel privacy en is volledig omheind middels een houten schutting. Direct aan de woning bevindt zich een ruime aluminium terrasoverkapping met polycarbonaat dakplaten en inbouwspots. Verder een gazon, aangeplante borders met volwassen beplanting, een extra terras en tuinverlichting.
Via het overdekte terras is de aanpandige garage (afmeting ca. 6,30 m. x 3,00 m.) bereikbaar. Met een betonvloer en een zadeldak met pannen gedekt. Aan de voorzijde via een op afstand te bedienen (elektrisch) stalen kantelpoort toegang tot de bestrate oprit.

Bijzonderheden:
- Een verrassend royale woning met betonnen verdiepingsvloeren
- Met vloer,- spouw- en dakisolatie en nagenoeg volledig dubbele beglazing
- Hardhouten kozijnen en deuren en een aluminium schuifpui in woonkamer
- Ruime woonkamer, 4 slaapkamers en overdekt terras en vrije tuin
- Gelegen op loopafstand van het centrum en nabij uitvalswegen
- Deze woning heeft een energielabel C
- Naar eigen wens te moderniseren, kom kijken naar deze leuke woning!
Lees meer Verberg