Eengezinswoning verkocht in Budel

Verkocht Budel De Boterbloem 12
RUSTIG GELEGEN, ONDERHOUDSVRIENDELIJKE, GEMODERNISEERDE GESCHAKELDE WONING MET AANBOUW, GARAGE EN LEUKE ACHTERTUIN.

Bouwjaar: 1984. Perceel: 199 m². Inhoud: ca. 522 m³. Woonopp. ca.: 126 m²

Begane grond:
Entree met een laminaatvloer met vloerverwarming. Met een garderobenis en een meterkast (6 groepen + 2x aardlekschakelaar + glasvezel). Een volledig betegeld, modern toilet (2020) met vloerverwarming voorzien van een wandcloset, een fonteintje en een raampje.
Vanuit de entree naar de zeer riante, uitgebouwde woonkamer, met een laminaatvloer met vloerverwarming en vlak stucwerk wanden. Met o.a. een schuifwandkast en een voorraadkast, gelegen onder de trapopgang. Er is veel lichtinval aanwezig door de grote raampartijen met HR++ beglazing aan de achterzijde met o.a. openslaande tuindeuren. Aan de voorzijde een kunststof kozijn met HR++ beglazing.
De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De moderne keukeninrichting is voorzien van een RVS spoelbak, een gas-op-glas kookplaat met wokbrander, een schouw afzuigkap, een ... koelkast, een vaatwasser en een combimagnetron (defecte magnetronfunctie). Vanuit de woonkamer met een deur rechtstreeks toegang tot de garage.

1e Verdieping:
Vanuit de woonkamer via een portaal, met een met vloerbedekking beklede trap naar de overloop, welke toegang geeft tot een drietal slaapkamers en een luxe badkamer.
Drie slaapkamers met vloerbedekking en voorzien van kunststof raamkozijnen (draai-/kiep) met HR++ beglazing, vliegenhor en rolluik(en).
De luxe badkamer (2020) is volledig betegeld. Met elektrische vloerverwarming en mechanische ventilatie. Voorzien van een badmeubel met wastafel en een dubbele kraan, een wandcloset en een inloopdouche met glazen wand, een thermostaatkraan en een regendouche. Natuurlijke ventilatie middels een kunststof raamkozijn (draai-/kiep) met gematteerd HR++ beglazing.

2e Verdieping:
Bereikbaar via een vaste trap op de overloop. Voorzolder met een laminaatvloer en stucwerk wanden. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en de unit van de mechanische ventilatie. Aparte bergzolder met de Nefit Ecomline HR combiketel (2004) met toegang tot de extra zolderberging.
Via een deur naar de 4e ruime slaapkamer, met een laminaatvloer (betonnen verdiepingsvloer) en spachtelputz wanden. Met praktische bergruimte in de schuinte. Daglicht via een onderhoudsarme dakkapel aan de achterzijde, met kunststof bekleed en voorzien van kunststof raamkozijnen (draai-/kiep) met HR++ beglazing en een vliegenhor. In de zijgevel bevindt zich ook nog een kunststof raamkozijn (draai-/kiep) met HR++ beglazing.

Buiten:
Via de brede, bestrate oprit naar de verrassende, diepe garage. Deze is bereikbaar via hardhouten openslaande deuren. Met een tegelvloer met schrobputje, een waterkraan, elektra en de unit voor de vloerverwarming (2012). Met nog een tweetal zolderverdiepingen voor extra bergruimte.
De onderhoudsvriendelijke achtertuin is volledig omheind middels een houten schutting en grotendeels bestraat (antraciet tegels) met aangeplante borders. Verder een ruim houten tuinhuis met elektra.

Bijzonderheden:
- Verrassend, ruime, uitgebouwde woning met garage en ruimere tuin
- Verdiepingen en voorzijde woonkamer kunststof kozijnen (draai-/kiep) met HR++ beglazing
- Deze woning is volledig geïsoleerd en heeft diverse rolluiken, energielabel C
- Begane grond is in 2012 volledig voorzien van vloerverwarming
- Moderne keukeninrichting, toilet en luxe badkamer met elektrische vloerverwarming
- Kindvriendelijk gelegen en nabij basisschool "de Schatkist", Boudriepark en winkels
- Laat u verrassen en kom deze leuke, instapklare woning zelf bekijken!
Lees meer Verberg