Eengezinswoning verkocht in Budel

Verkocht Budel Winkelmolenstraat 5
INSTAPKLAAR! DAT IS DEZE VOLLEDIG GEMODERNISEERDE, HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE, BERGING EN ZONNIGE TUIN.

Bouwjaar: 1966. Perceel: 264 m². Inhoud: ca. 310 m³. Woonopp.: ca. 100 m².

Begane grond:
Via een kunststof voordeur met dubbele beglazing, naar de ruime entree met een antraciet tegelvloer. Onder de trapopgang bevindt zich een voorraadkast met de Remeha Avanta HR combiketel (12-2009) en een vernieuwde en uitgebreide groepenkast (6 groepen + 2x aardlekschakelaar). Het moderne en volledig betegelde toilet is voorzien van een wandcloset, een hoekfonteintje en een raampje.
Vanuit de entree naar de sfeervolle woonkamer met eiken vloerdelen. Er is veel lichtinval aanwezig via een groot kunststof raamkozijn aan de voorzijde en aan de achterzijde via de openslaande tuindeuren en aparte deur, welke toegang geven tot het overdekte terras. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, met een antraciet tegelvloer met vloerverwarming. De lichte keukeninrichting in een hoekopstelling is voorzien van een M-System gasfornuis ... (6-pits), een RVS afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser en een RVS spoelbak.

1e Verdieping:
Vanuit de entree met een, met vloerbedekking beklede, trap naar de overloop. Met een laminaatvloer en een praktische bergkast met de aansluitingen voor de wasapparatuur. Hier bevindt zich ook een airco-unit (2020), welke de verdieping kan koelen en verwarmen. Drie ruime slaapkamers met een laminaatvloer. Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof raamkozijnen (draai-/kiep) met dubbele beglazing.
De moderne, volledig betegelde badkamer met vloerverwarming is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, een wandcloset en een badmeubel met dubbele wastafel en een spiegelkast. Daglicht en ventilatie via een kunststof raampje met dubbele beglazing.

Buiten:
De privacy biedende achtertuin is gesitueerd op het zuiden en is volledig omheind. Direct aan de woning bevindt zich een ruim overdekt terras. Onderhoudsvriendelijke tuin met kunstgras, aangeplante borders met volwassen beplanting, een 2e terras, tuinverlichting en een buitenkraan. Heerlijk genieten van de vrije tuin.
Vanuit het overdekte terras rechtstreeks toegang tot de garage. Met een betonvloer en een plat dak (bitumen). Bereikbaar vanaf de oprit via een elektrisch te bedienen sectionaalpoort. Aangrenzend aan de garage bevindt zich nog een berging met een betonvloer en een plat dak (bitumen). De royale, bestrate oprit biedt plaats aan meerdere personenauto's.

Bijzonderheden:
- Instapklare woning, welke volledig is gemoderniseerd
- De woning is voorzien van spouw- en dakisolatie
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Vloerverwarming aanwezig in de keuken en badkamer
- Er zijn 12 zonnepanelen (vermogen 3.780 Wp). Lage energierekening!
- Complete, moderne keukeninrichting en luxe sanitaire voorzieningen
- De ruime bestrate oprit, biedt plaats aan meerdere personenauto’s
- Centrale ligging ten opzichte van winkels, sportcomplex en basisscholen
- Gesaneerde tank onder oprit (KIWA certificaat is aanwezig)
- Deze woning heeft een energielabel B
- U moet deze sfeervolle, ruime woning echt zelf hebben gezien! Bel ons!
Lees meer Verberg