Eengezinswoning verkocht in Budel

Verkocht Budel Anjerstraat 5
HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET CARPORT, RUIME GARAGE EN VRIJE TUIN, GELEGEN AAN EEN FIJNE RUSTIGE LOCATIE, OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM.

Bouwjaar: 1961. Perceel: 270 m². Inhoud: ca. 340 m³. Woonopp.: ca. 95 m²

Begane grond:
Toegang tot de woning via een houten voordeur. Ruime entree met een tegelvloer en wanden met lambrisering. Met een meterkast (3 groepen + krachtstroom) en een volledig betegelde, verdiepte kelderkast (4-treden) gelegen onder de trapopgang.
Via een trapje naar een bordes met toegang tot een gedeeltelijk betegeld toilet. Natuurlijke ventilatie middels een raampje.

Vanuit de entree met een deur naar de woonkamer, in een L-vorm, met een tegelvloer en behangen- en schroten wanden. De schouw in schoonmetselwerk is voorzien van een sfeervolle gashaard t.b.v. de verwarming van de woning. Zowel aan de voor- als achterzijde een vrij uitzicht middels een tweetal houten raamkozijnen met dubbele beglazing.
Via een deur naar de keuken welke is gelegen in de aanbouw Met een tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden. De ... keukeninrichting is voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een elektrische oven, een koelkast en een dubbele RVS spoelbak. Vanuit de keuken een mooi zicht op de tuin via een stalen raamkozijn met enkele beglazing en een elektrisch te bedienen zonneluifel.

Bijkeuken/doucheruimte, met een tegelvloer en volledig betegelde wanden. Met o.a. een wandcloset, een inloopdouche met thermostaatkraan en een stoeltje en een wastafel. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasapparatuur, een 'Bosch' badgeiser en een kleine gasgevel kachel. Natuurlijke ventilatie middels een hardhouten raamkozijn met dubbele beglazing.

1e Verdieping: (betonnen verdiepingsvloer).
Vanuit de entree met een, met vloerbedekking beklede, trap met bordes naar de overloop. Met vloerbedekking en wanden met lambrisering.
Drie slaapkamers met vloerbedekking en behang wanden. Alle slaapkamers zijn voorzien van een muurkast en houten kozijnen met dubbele beglazing en vliegenhorren.
Een volledig betegelde doucheruimte voorzien van een wastafel en een douche met een stoeltje. Verder een elektrisch straal kacheltje. Natuurlijke ventilatie middels een houten kozijn met enkele beglazing en een vliegenhor.

Buiten:
Vanaf de oprit via een hardhouten kantelpoort met aparte loopdeur toegang tot de carport en tuin c.q. verharde achterplaats. Ruime garage van ca. 37,50 m2. Met een betonvloer, spouwmuren en een plat dak met bitumen gedekt. Aan de voorzijde openslaande deuren. Met een groepenkast (3 groepen + krachtstroom) en een gasgevelkachel. Achter de aanbouw van de woning bevindt zich nog een houten tuinberging.

Bijzonderheden:
- Men dient rekening te houden met moderniseringskosten
- Rustig gelegen op loopafstand van alle winkelvoorzieningen
- Grotendeels dubbele beglazing in houten kozijnen
- Verwarming middels gashaard woonkamer en gasgevel kachels
- Ruime hobbygarage van ca. 37,50 m2
- Deze woning heeft een energielabel G
- Snelle aanvaarding mogelijk, woning wordt niet bewoond!
Lees meer Verberg