Eengezinswoning verkocht | onder voorbehoud in Budel

Verkocht | onder voorbehoud Budel Midbuulweg 5 A
EEN UITSTEKEND ONDERHOUDEN, RUIME VRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE EN EEN VRIJSTAANDE GARAGE, GELEGEN OP EEN RIANT PERCEEL.

Bouwjaar: 1990. Perceel: 963 m². Inhoud: ca. 846 m³. Woonopp.: ca. 184 m².

Begane grond:
Ruime entree met een lichte tegelvloer met vloerverwarming en een garderobenis. Vanuit de entree toegang tot de woonkamer en eetkeuken. Ruim opgezette woonkamer in een L-vorm, met een lichte tegelvloer met vloerverwarming. Met een hoekschouw met een kachel voorzien van een sfeervuur. Aan de achterzijde via een hardhouten schuifpui toegang tot de gezellige tuinkamer. Eetkeuken met een lichte tegelvloer met vloerverwarming en een keukeninrichting in een hoekopstelling, welke is voorzien van een granieten aanrechtblad met spiegelachterwand, een RVS spoelbak, een RVS gaskookplaat, een RVS elektrische oven, een koelkast en een RVS combimagnetron. In de keuken bevindt zich ook een volledig betegelde, verdiepte kelderkast. Vanuit de keuken naar een portaal met toegang tot de royale bijkeuken, inpandige garage en een een ... gedeeltelijk betegeld toilet met een fonteintje. De bijkeuken is gedeeltelijk betegeld, met vloerverwarming. Hier bevindt zich een uitstortgootsteen en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Inpandige garage met een betonvloer en hardhouten openslaande deuren, met afstandsbediening, aan de voorzijde met toegang tot de oprit. Hier bevindt zich de unit van de vloerverwarming (6 groepen), de meterkast (9 groepen + 3x aardlekschakelaar + krachtstroom + glasvezel) en een grondwaterput met pomp. De royale tuinkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer en de tuin. Met aan twee zijden glazen schuifwanden en een tweetal elektrische heaters. Veel lichtinval aanwezig door o.a. een tweetal lichtstraten.

1e Verdieping:
Vanuit de entree met een hardhouten trap met een hoekbordes naar de overloop, met vloerbedekking. Drie slaapkamers met vloerbedekking en praktische schuifwandkasten in de schuinte van het dak. Alle slaapkamers zijn voorzien van hardhouten raamkozijnen (draai-/kiep) met dubbele beglazing. Grote hobby-/slaapkamer (mogelijkheid slaapkamer 4), met vloerbedekking en een praktische schuifwandkast in de schuinte van het dak. Hier bevindt zich de Atag Blauwe Engel II HR combiketel. De badkamer is volledig licht betegeld, met vloerverwarming, voorzien van een ligbad met thermostaatkraan, een douchecabine met thermostaatkraan en een dubbele wastafel. Er is zowel mechanische- als natuurlijke ventilatie aanwezig middels het hardhouten raamkozijn (draai-/kiep) met dubbele beglazing. Op de overloop bevindt zich ook een separaat, gedeeltelijk betegeld toilet, met vloerverwarming.

2e Verdieping:
Vanuit de grote hobby-/slaapkamer middels een vlizotrap naar een grote zolderverdieping (betonnen verdiepingsvloer). Het dak is volledig geïsoleerd. Hier bevindt zich de Solar Edge omvormer t.b.v. de 18 zonnepanelen (5.040 Wp).

Buiten:
Via een afsluitbare poort aan zowel de linker- als rechterzijde van de woning toegang tot de achtertuin, welke volledig is omheind. Met o.a. een gazon, aangeplante borders, tuinverlichting en een houten tuinhuis voorzien van elektra. Aan de achterzijde ligt een vrijstaande garage met een terrasoverkapping met o.a. een open haard. Deze garage is voorzien van een betonvloer, geïsoleerde wanden en een volledig begaanbare zolderverdieping. Via een geïsoleerde op afstand te bedienen sectionaaldeur toegang tot een 2e bestrate oprit aan de achterzijde, via De Reiger.

Bijzonderheden:
- Uitstekend onderhouden, vrijstaande woning met een tweetal garages en een ruim perceel
- Volledig geïsoleerd, begane grond vloerverwarming en hardhouten kozijnen met dubbel glas
- Met een ruime woonkamer, grote tuinkamer, een eetkeuken en 4 slaapkamers
- Op loopafstand van een basisschool, sportcomplex en Medisch Beweeg Centrum
- Energielabel van deze woning is C. O.a. een 18 tal zonnepanelen (5.040 Wp)
- Deze instapklare vrijstaande woning moet u zeer zeker van binnen hebben gezien!
Lees meer Verberg