Eengezinswoning verkocht | onder voorbehoud in Budel

Verkocht | onder voorbehoud Budel Europalaan-Noord 28
EEN VRIJSTAANDE, SPLIT-LEVEL BUNGALOW, VOLLEDIG ONDERKELDERD, MET GEHEEL VRIJE, RIANTE ACHTERTUIN. GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM.

Bouwjaar: 1967. Perceel: 982 m². Inhoud: 927 m³ (incl. garage/kelder). Woonopp.: 146 m².

Begane grond:
Via een pad naar de hardhouten voordeur. Ruime entree met een houtlook tegelvloer en vlak stucwerk wanden. Met een uitgebreide meterkast (10 groepen + 3x aardlekschakelaar) en een muurkast. De volledig licht betegelde toiletruimte is voorzien van een wandcloset, een fonteintje en een raampje.
Een riante en sfeervolle woonkamer, welke ook is voorzien van een houtlook tegelvloer en vlak stucwerk wanden. Met een zandsteen schouw met een gezellige 'DRU' gashaard. Veel lichtinval door diverse grote kunststof raamkozijnen met dubbele beglazing, rolluiken en een zonneluifel aan de voorzijde. De aangebouwde tuinkamer heeft ook een houtlook tegelvloer en vlak stucwerk wanden. Deze ruimte is afsluitbaar middels een 3-tal openslaande deuren met glas-in-lood. Ook hier veel lichtinval aanwezig door de ... grote raampartijen, openslaande terrasdeuren, met elektrische rolluiken, en een royale lichtkoepel.
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer, met een houtlook tegelvloer en vlak stucwerk wanden. De luxe keukeninrichting (2020) is o.a. voorzien van een kookeiland met een composiet aanrechtblad en een inductiekookplaat met bladafzuiging. Verder een combimagnetron, een koelkast en een vaatwasser. Alle apparatuur is van 'Siemens'. Vanuit de keuken een mooi zicht op de vrije achtertuin. Bijkeuken met een houtlook tegelvloer en gedeeltelijk betegelde wanden. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasapparatuur, een uitstortgootsteen en een diepe muurkast. Het 2e toilet is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en een raampje.

Vanuit de entree via een gang toegang tot de badkamer en een drietal slaapkamers. Twee hoger gelegen (boven garage) slaapkamers zijn bereikbaar via een trapje (4 treden). De ruim opgezette, volledig licht betegelde badkamer is voorzien van o.a. een royale douchecabine met thermostaatkraan, een kunststof ligbad met thermostaatkraan, een wandcloset (3e) en een badmeubel met dubbele wastafel. Alle slaapkamers hebben een laminaatvloer en stucwerk wanden. Ook zijn ze voorzien van een muurkast en kunststof raamkozijnen (draai/kiep) met HR++ beglazing, waarvan twee slaapkamers zijn voorzien van een rolluik.

Vanuit de gang met een deur naar de trap, welke toegang biedt tot de 'kelderruimte' onder de gehele woning. In het eerste vertrek bevindt zich de ATAG HR combiketel (03-2018) en een separate, praktische voorraadruimte. Via een deur naar de ruime garage, met een tegelvloer en o.a. een automatisch te openen, geïsoleerde sectionaaldeur. Verder een grondwaterpomp t.b.v. de tuinbesproeiing. Aan de andere zijde van de 'kelder', liggen nog een tweetal grote vertrekken, met een tegelvloer en te gebruiken als hobbyruimte en/of opslagruimte.

Buiten:
Direct aan de woning ligt een groot betegeld terras met o.a. een buiten open haard. Een gezellig, royaal overdekt terras (afmeting ca. 5,00 m. x 3,00 m.) geeft een mooi zicht op de vrije en 'groene' achtertuin. De achtertuin is volledig omheind, met o.a. een groot gazon en aangeplante borders met volwassen beplanting. Direct aan het overdekt terras bevindt zich nog een gemetselde berging (ca. 15 m²), met een radiator, een tegelvloer, spouwmuren en een plat bitumen dak.

Bijzonderheden:
- Mooi afgewerkte bungalow, split-level slaapkamers, op loopafstand van het centrum
- Woning in 2020 grotendeels v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing (HR++)
- Riante woonkamer met veel daglicht en een luxe keukeninrichting (2020)
- Drie slaapkamers, een complete badkamer en in totaal 3 toiletten
- Verrassende multifunctionele extra ruimten in de 'kelder' (stahoogte 1,85 m.), naast de garage
- Overdekt terras en een grote en vrije achtertuin, gelegen aan de rand van het dorp
- Grotendeels voorzien van rolluiken. Woonkamer voorzijde een elektrische zonneluifel
- De buitengevels zijn in 2023 geheel opnieuw geschilderd
- Deze woning heeft energielabel D (2019), later o.a. kunststof kozijnen met HR++ beglazing
Lees meer Verberg