Eengezinswoning verkocht in Budel

Verkocht Budel Duitsestraat 7
HEERLIJK RUSTIG WONEN AAN DE RAND VAN BUDEL, DAT KAN IN DIT KARAKTERISTIEKE VRIJSTAANDE WOONHUIS MET GARAGE, CARPORT EN TUIN. GELEGEN NABIJ HET CENTRUM!

Bouwjaar: 2014. Perceel: 362 m². Inhoud: ca. 666 m³. Woonopp.: ca. 159 m².

Begane grond:
Ruime entree met een antraciet tegelvloer, een garderobehoek en een uitgebreide meterkast (11 groepen + 3x aardlekschakelaar + krachtstroom + PV groep). Toilet met een antraciet tegelvloer voorzien van een wandcloset en een fonteintje. Vanuit de entree met een deur met glas naar de eetkeuken, met een antraciet tegelvloer met vloerverwarming. De luxe keukeninrichting is voorzien van een 'schier' kook- en spoeleiland met een RVS aanrechtblad, een spoelbak met restbakje en een 5-pits gaskookplaat inclusief wokbrander. In een aparte wand bevindt zich een RVS combimagnetron, een grote koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken een mooi zicht op de achtertuin. Via een tweetal hardhouten terrasdeuren met HR++ beglazing toegang tot het overdekte terras. De woonkamer staat in open verbinding met de ... eetkeuken. Met een 'houtlook' tegelvloer met vloerverwarming en een erker uitbouw aan de voorzijde. Met een strakke schouw met een sfeervolle houtkachel (gasaansluiting aanwezig). Vanuit de keuken naar een portaal met toegang tot de bijkeuken, de inpandige garage, de carport en het overdekte terras. De bijkeuken heeft een tegelvloer met vloerverwarming en een extra keukenmeubel met RVS spoelbak en een diepvries (6-laden). De inpandige garage heeft een antraciet tegelvloer met vloerverwarming en een geïsoleerde sectionaaldeur. Voor de garage bevindt zich een extra brede (2 auto's naast elkaar) carport met een lichtstraat. De ruime oprit biedt plaats aan meerdere personenauto's.

1e Verdieping:
Vanuit de entree met een trap met eiken treden en verlichting naar de overloop. Met een PVC-vloer en daglicht. Drie slaapkamers met een PVC-vloer en stucwerk wanden. Eén slaapkamer heeft een vaste kledingkast (4-deurs). Alle slaapkamers zijn voorzien van hardhouten raamkozijnen (draai-/kiep) met HR++ beglazing. De volledig betegelde badkamer met vloerverwarming is voorzien van een badmeubel met dubbele wastafel en een spiegelkast, een ligbad met thermostaatkraan en een inloopdouche met thermostaatkraan. Er is zowel mechanische- als natuurlijke ventilatie aanwezig. Op de overloop bevindt zich ook een separaat, volledig betegeld toilet met vloerverwarming voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

2e Verdieping:
Vanuit de overloop met een trap met eiken treden naar de voorzolder. Aan de achterzijde een slaap-/ werkkamer met een PVC-vloer en bergruimte in de schuinte. Daglicht via een hardhouten raamkozijn (draai-/kiep) en dakraam met HR++ beglazing. Aan de voorzijde een hobbykamer/wasruimte met een PVC-vloer. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasapparatuur, de Nefit HR combiketel en de Nefit boiler (110 liter, 2x zonnecollectoren).

Buiten:
Aan de rechterzijde van de woning, via een pad met een afsluitbare poort toegang tot de achtertuin. Deze heerlijke 'groene' knusse tuin is volledig omheind. Direct aan de woning bevindt zich een overdekt terras met een lichtstraat. Verder een gazon, aangeplante borders en een houten tuinberging. In de hoek bevindt zich nog een tweede sfeervol overdekt terras met een tegelvloer, gemetselde gevels en een tweetal glazen schuifwanden. Vanuit dit terras een mooi zicht op de tuin en achterzijde van de woning.

Bijzonderheden:
- Rustige woonstraat (doodlopend) met enkel bestemmingsverkeer, nabij centrum
- Jonge woning, volledig geïsoleerd en hardhouten kozijnen met HR++ beglazing
- Volledige begane grond, badkamer en toilet zijn voorzien van vloerverwarming
- Moderne keukeninrichting, sanitaire voorzieningen, 4 slaapkamers
- De brede en bestrate oprit biedt plaats aan een viertal personenauto's
- Energielabel van de woning is A, o.a. 11 zonnepanelen en 2 zonnecollectoren
- Nieuwsgierig geworden naar deze mooi afgewerkte woning? Wij nodigen u graag uit!
Lees meer Verberg