Eengezinswoning verkocht in Gastel

Verkocht Gastel Kluisweg 4
UNIEKE LANGGEVEL BOERDERIJ MET CAFÉ , INPANDIGE BERGING EN AANGEBOUWDE GARAGE/BERGING, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL.

Bouwjaar: 1926. Perceel: 1.200 m². Inhoud: ca.: 1.225 m³ inclusief schuren. Woonopp.: ca. 175 m² inclusief cafégedeelte.

In deze langgevel boerderij met mansardekap was in het verleden café 'De Kluisgalm' gevestigd. De café inrichting is nog volledig in tact!

Begane grond:
Via een houten voordeur in de zijgevel toegang tot een portaal met de meterkast. U komt direct in het café gedeelte uit met met fraaie royale bar. Met o.a. een gang met een dames- en herentoiletgroep.
Vanuit het café via een deur naar de keuken in het woongedeelte. De ruime keuken is voorzien van een eiken keukeninrichting. In de later bijgebouwde aanbouw bevindt zich de knusse woonkamer met een schouw. Veel daglicht via een grote raampartij met zicht op de straat.
Via de keuken met een trap naar de opkamer c.q. slaapkamer. Ook via de keuken met een trap naar de eronder gelegen kelder.
Vanuit de keuken naar de lage aanbouw met o.a. een toilet ... en de volledig betegelde doucheruimte met een douche en een wastafel. De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur.
Zowel via het cafégedeelte als ook de bijkeuken naar een royale inpandige berging, met hoge houten openslaande deuren en een aparte deur naar het zij terrein.

1e Verdieping:
Vanuit de keuken met een trap, langs de opkamer, naar de verdieping met een overloop en een 4-tal slaapkamers en een grote zolderkamer. Indeling is eenvoudig te wijzigen, door het verwijderen van de houten wanden.

Buiten:
Rondom ligt een grotendeels omheinde tuin en parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- Dit karakteristieke en sfeervolle object biedt veel mogelijkheden
- Mogelijkheid om te verbouwen tot een woning of onder voorwaarde opsplitsen in 2 woningen
- Bestemming Wonen met functieaanduiding 'horeca cat. 4' en bouwaanduiding 'karakteristiek'
- Het object heeft een cultuurhistorische waarde (middelhoog)
- Het geheel dient te worden gemoderniseerd en verduurzaamd
- De houten kozijnen zijn v.v. enkele beglazing, verder geen isolatievoorzieningen
- Het object heeft energielabel G
Lees meer Verberg