Eengezinswoning verkocht in Soerendonk

Verkocht Soerendonk Heuvel 19 A
AAN EEN RUSTIGE WOONSTRAAT, NABIJ EEN PRACHTIG NATUURGEBIED, LIGT DEZE TE MODERNISEREN VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE, CARPORT EN VRIJE ACHTERTUIN.

Bouwjaar: 1977. Perceel: 718 m². Inhoud: ca. 510 m³. Woonopp.: ca. 154 m².

Begane grond:
Via de diepe oprit naar de royale entree, met een tegelvloer, een garderobenis en een meterkast (6 groepen + 2x aardlekschakelaar + krachtstroom). Gedeeltelijk betegeld toilet met een duoblok en een fonteintje.
Vanuit de hal met een deur toegang tot de woonkamer en de eetkeuken. De daglichtrijke woonkamer in een L-vorm is voorzien van een tegelvloer en granol wanden. Met een centraal gelegen schoonmetselwerk schouw met een sfeervolle open haard. Aan de achterzijde via een terrasdeur rechtstreeks toegang tot de tuin.
De ruime eetkeuken met tegelvoer en gedeeltelijk betegelde wanden is voorzien van een eiken keukeninrichting met een kunststof blad met dubbele spoelbak, een elektrische kookplaat, een elektrische oven, een afzuigkap en een koelkast. Vanuit de keuken een mooi zicht op de tuin en de ... oprit.
Via de eetkeuken toegang tot de gedeeltelijk betegelde bijkeuken. Hier is een (extra) inloopdouche met thermostaatkraan gerealiseerd. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur.

1e Verdieping:
Vanuit de entree met een hardhouten, open trap naar de overloop, met een tegelvloer.
Drie ruime slaapkamers met veel lichtinval. Een slaapkamer heeft toegang tot het balkon en heeft 2 muurkasten. Een slaapkamer heeft een muurkast een een diepe inloopkleedruimte (in de schuinte van het dak). Op de overloop bevindt zich nog een klein kamertje, welke ook gebruikt kan worden als inloopkast.
De grotendeels betegelde badkamer is voorzien van een stalen ligbad, een wastafel en een 2e toilet. Het aangrenzende kamertje zou eventueel eenvoudig aan de badkamer kunnen worden toegevoegd.

2e Verdieping: (betonnen verdiepingsvloer).
Bereikbaar via een vaste hardhouten, open trap op de overloop. Voorzolder met een dakraampje. Hier bevindt zich de Benraad CV-ketel. Vanuit de voorzolder met een deur naar een ruime slaap-/zolderkamer. Met stucwerk wanden en een nageïsoleerd dak. Daglicht via een hardhouten gevelkozijn met enkele beglazing.

Buiten:
Een diepe, bestrate oprit met ruime carport, welke plaats biedt aan meerdere personenauto's. Vanuit de carport via een hardhouten kantelpoort toegang tot de royale garage. Met een betonvloer, spouwmuren en een plat dak met trespa boeiboorden. Voorzien van elektra en daglicht via een tweetal hardhouten gevelkozijnen met enkele beglazing.
Vanaf de oprit/carport via een hardhouten poort toegang tot het terras en de vrije achtertuin. De diepe achtertuin is volledig omheind en biedt veel privacy. De tuin is o.a. voorzien van gazon, bomen, aangeplante borders met volwassen beplanting en een moestuin.

Bijzonderheden:
- Men dient rekening te houden met modernisering- en verduurzamingskosten!
- Gelegen nabij de A2 Weert-Eindhoven (afslag 36)en NS station Maarheeze
- Op loopafstand gelegen van 'Kasteeltje Cranendonck' en prachtig natuurgebied
- Drie slaapkamers op de 1e verdieping en een 4e slaapkamer op 2e verdieping
- Diepe achtertuin met veel privacy en een ruime garage met carport
- Deze woning heeft energielabel E
- Hier kunt u volledig naar eigen wens uw woning updaten! Kom kijken!
Lees meer Verberg