Grond te koop in Budel

Koopprijs: € 465.000 k.k. Budel Midbuulweg 8
UW EIGEN DROOMWONING BOUWEN OP EEN RIANT PERCEEL AAN DE RAND VAN HET DORP, IS HIER MOGELIJK!

Perceelgrootte 2.540 m².

Een uitgelezen kans uw woonwens te realiseren!

Uitzonderlijk mooi gelegen bouwperceel aan de rand van Budel van maar liefst 2.540 m². Met mogelijkheid voor het bouwen van een woning van ruim 900 m³! en 110 m² aan bijgebouwen. Op deze bouwkavel heeft in het verleden een langgevelboerderij gestaan waardoor deze ruime inhoud voor de nieuwe woning tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast staat op het perceel nog een authentieke stal die voor de liefhebber goede mogelijkheden biedt om iets mooi van te maken.

Op het buurperceel wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een prachtige langgevelboerderij en samen met de te bouwen woning, maakt dat de Midbuulweg compleet en een fijne woonomgeving.

Door de ligging aan de rand van de bebouwing is een prachtig uitzicht over de landerijen gewaarborgd. De locatie is goed, de High Tech Campus, ASML en de centra van Eindhoven zijn slechts in ca. 20 minuten via de A2 ... bereikbaar. Het NS-station in Maarheeze en Weert zijn op nog geen 10 minuten afstand gelegen. Voldoende parkeergelegenheid op het eigen perceel.
Budel heeft zelfs en vliegveld "Kempen Airport”. De Belgische grens ligt op een steenworp afstand. Het centrum van Budel heeft alle voorzieningen en is op loopafstand.
Budel is de hoofdplaats van de gemeente Cranendonck en heeft alle benodigde voorzieningen. Twee grote full-service supermarkten voorzien ruimschoots in de dagelijkse benodigdheden daarnaast maken een groot aantal speciaalzaken het centrum van Budel tot een bijzonder prettig winkelgebied. Cranendonck heeft maar liefst 7 basisscholen en 2 middelbare scholen. Het verenigingsleven beleeft hoogtijden en Budel is omgeven van grote natuurgebieden zoals het Goor, de Looserplas, de Grote Heide en het Leenderbos

Afmetingen van het perceel:
Gemiddelde breedte ca. 34 m.
Gemiddelde diepte ca. 70 m.

Voor een volledig overzicht van het bestemmingsplan en verdere vragen kunt u terecht op ons kantoor.
Lees meer Verberg