WINKELRUIMTE + BOVENWONING

Verkocht Budel Markt 20
RUIME WINKELRUIMTE MET KANTOOR EN MAGAZIJN OP DE BEGANE GROND. WOONAPPARTEMENT OP DE 1E VERDIEPING. GELEGEN IN HET WINKELCENTRUM VAN BUDEL !

Bouwjaar: 1970. Vloeropp. winkelruimte ca. 195 m². Woonopp: appartement ca. 75 m².

Indeling winkelruimte:
Ruime winkelruimte, afmeting ca. 24,00 m. x 8,00 m. Met aluminium winkelpui (front ca. 8,00 meter breed) met rondom een granieten afwerking. De toegangsdeur is voorzien van een elektrisch rolluik.
De vloer van de winkel is afgewerkt met een hoogwaardige PVC-vloer, stucwerk wanden en een systeemplafond met TL-armaturen (LED).
Aan de achterzijde van de winkelruimte is er een magazijn, toilet en kantoor aanwezig.

Indeling Appartement op verdieping:
Via het pad aan de rechterzijde van het pand naar de achterzijde. Via een spiltrap naar het dakterras. Het dakterras is nabij het appartement gedeeltelijk overdekt.
Via dit dakterras toegang tot het appartement, gelegen op de 1e en 2e verdieping.

Entree via de keuken met een vinylvloer. De keukeninrichting is voorzien van een ... elektrische kookplaat, een afzuigkap en een koelkast.

Centrale hal met een laminaatvloer. Aparte bergruimte, gelegen onder de trapopgang naar de 2e verdieping, met de aansluiting wasautomaat.

Royale slaapkamer met vloerbedekking, een muurkast, wastafel en een telefoon- en RTV-aansluiting.

Badkamer met tegelvloer en grotendeels betegelde wanden. Voorzien van een toilet, wastafel en een douche met thermostaatkraan.

Riante woonkamer met een laminaatvloer en stucwerk wanden. Afmeting ca. 9.00 m. x 4,50 m. Aan de voorzijde een fraai zicht op de Markt en aan de achterzijde veel privacy.

Vanuit de keuken, via een deur, met een brede vaste trap naar een grote en volledig begaanbare zolderruimte in twee delen. Hier bevindt zich de ATAG Blauwe Engel HR combiketel. Hier kunnen nog 1 of 2 slaapkamers worden gerealiseerd.

BIJZONDERHEDEN:
- Grote winkelruimte gelegen in hartje winkelcentrum
- Brede, ruime etalage met een verdiepte, overdekte entree
- Gezellig woonappartement op de 1e verdieping
- Het is ook mogelijk om het gehele pand aan te kopen:
Rechter winkelruimte (nr. 21), oppervlakte ca. 240 m²; verdieping ca. 240 m².
Informeer naar de voorwaarden op ons kantoor.
Lees meer Verberg